Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Dunlopillo Royal Sovereign Matras Overzicht

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

een uitgelichte afbeelding van Dunlopillo Royal Sovereign matras beoordeling

19 mei 2024 8 min lezen

Als je op het Dunlopillo Royal Sovereign matras bent gestuit, ben je waarschijnlijk op zoek naar een eersteklas matras van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat. Op papier zou het Dunlopillo Royal Sovereign matras precies dat moeten doen, maar is dat ook echt zo? Laten we daar samen achter komen.

Voor wie is de Dunlopillo Royal Sovereign matras?

Dunlopillo Royal Sovereign matras is voor iedereen die een latex matras van hoge kwaliteit nodig heeft. De 210 mm latex kern is een product op natuurlijke basis dat milieuvriendelijk is en voldoende ondersteuning biedt om een goede keuze te zijn voor alle soorten slapers.

Dunlopillo Royal Sovereign matras is duurzaam, veerkrachtig, responsief en volledig geluidloos, zodat je altijd een goede nachtrust hebt. Dankzij de geluidsarme constructie is hij ook perfect voor koppels.

Als je bovendien een van de velen bent die last heeft van allergieën, is een anti-allergeen matras zoals deze zal je een heel eind op weg helpen.

Voordelen

Een pictogram met een blad dat hypoallergene eigenschappen aangeeft
Hypoallergeen
100% veilig voor mensen met allergieproblemen.
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Duurzaam
Zeer duurzaam.
Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Ondersteunend
Ondersteunend & drukverlichtend.

Nadelen

Een pictogram dat een niet-verwijderbare hoes voorstelt
Niet-verwijderbare hoes
U kunt het deksel niet verwijderen.
Een pictogram dat geen proces of garantie weergeeft
14 dagen op proef
Een heel korte proefperiode.

Waar gebruiken we dit product voor?

Dit matras is vakkundig ontworpen om individuele profielen en bewegingen te volgen, voor ultieme drukverlaging en comfort, We kunnen dus gerust zeggen dat we dit matras zullen gebruiken voor een goede nachtrust. De natuurlijke eigenschappen van latex helpen je ook om van je rugpijn af te komen, ongeacht de positie waarin je slaapt, en helpen allergieën te voorkomen, zodat je een hele nacht kunt uitrusten. In een notendop is deze matras ideaal voor slapers die:

Kenmerken die u moet weten over Dunlopillo Royal Sovereign matras

Latex matrassen zijn altijd een klasse apart geweest, en dit matras is geen uitzondering op de regel. Om beter te begrijpen wat deze matras te bieden heeft, nemen we enkele van de belangrijkste kenmerken en eigenschappen door.

een afbeelding van het Dunlopillo logo op een Dunlopillo Royal Sovereign matras

7 comfortzones voor verbeterde ondersteuning

Latex matrassen staan over het algemeen bekend als ondersteunend, maar soms ook als te stevig.. Maar om dat te voorkomen, is deze matras ontworpen met 7 comfortzones met progressief comfort - zachtere comfortzones dempen uw schouders, heupen en hielen, terwijl de stevigere zones voldoende ondersteuning, balans en uitlijning bieden voor uw wervelkolom en hele lichaam. Dunlopillo latex reageert onmiddellijk en past zich aan aan individuele profielen en bewegingen, die je helpt om een goede nachtrust te krijgen telkens als je gaat liggen.

Dit Dunlopillo matras is zeker wat je noemt een ondersteunend matras, met een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning op precies de juiste plekken.

Bewegingsvrij

Een andere indrukwekkende eigenschap van dit matras is zijn vermogen om beweging volledig te isolerenwaardoor jij en je partner kunnen slapen zonder elkaar 's nachts te storen. Zowel jij als je partner kunnen gedurende de nacht van slaaphouding wisselen zonder elkaar te storen.

een close-up afbeelding van Dunlopillo Royal Sovereign matrashoek

Dat hij bewegingsisolerend is, betekent echter niet dat hij niet een beetje stuitert. Een tijdloze klassieker als deze zou niet zo goed zijn als hij niet zou zorgen voor gewoon een beetje stuiteren om je te helpen met de buitenschoolse bedactiviteiten.

Ruisvrij

De 100% zuivere Dunlopillo latex kern biedt u ook een absoluut stille slaapervaring. Veel pocketveringmatrassen of matrassen met open spiraal kunnen geluid maken als je 's nachts woelt en draait, maar dit matras niet. Dunlopillo Royal Sovereign matras is volledig geruisloosWat weer erg handig kan zijn als jij en je partner besluiten om het slapen nog even uit te stellen.

210 mm 100% latex kern

Dit matras wordt geleverd met een 21 cm diepe 100% zuivere Dunlopillo latex kern. Deze kern van natuurlijk latex is afkomstig van het sap van rubberbomen die wereldwijd in beheerde duurzame plantages worden geteeld, waardoor deze kern niet alleen ondersteunend, comfortabel en drukverlagend is, maar ook milieuvriendelijk.

Deze 21 cm diepe kern van natuurlijk latex maakt dit een matras, Het biedt een aangename slaapomgeving voor alle soorten slapers en slaaphoudingen. Het is zowel stevig genoeg om ondersteunt buikslapers en is zacht genoeg om je schouders en heupen op te vangen als je op je zij of rug slaapt.

Ademend & hypoallergeen

Latex open celstructuur bestaat uit miljoenen onderling verbonden microscopische luchtbelletjesvoor een ongeëvenaarde temperatuurregeling en ademend vermogen. Miljoenen luchtbelletjes absorberen snel alle overtollige warmte en zorgen ervoor dat je in een mum van tijd koel slaapt.

Verder, latex is van nature anti-allergeen, antimicrobieel en antibacterieelen in combinatie met de Actipro-technologie is dit matras volledig hypoallergeen en veilig in gebruik.

Gebreide Actipro verfrissende technologie

Ondanks de ritssluiting heeft deze matras geen afneembare, machinewasbare hoes. Om ervoor te zorgen dat de 65% Polyester, 35% Viscose overtrek blijft lang schoon en allergeenvrij - we hebben Actipro-technologie.

Hoewel we niet veel weten over de echte wetenschap achter deze technologie, weten we wel dat het helpt alle bacteriën en allergenen verwijderen uit de stof en maakt het tegelijkertijd allergeenbestendig.

Onderhoudsvrij

Dunlopillo latex matrassen zijn ontworpen om lang mee te gaan door gebruik te maken van hun natuurlijke veerkracht om hun vorm vast te houden. Dat is precies waarom deze matras zo goed als onderhoudsvrij is.

Deze matras hoeft helemaal niet gedraaid of omgedraaid te wordenwat best goed is als je bedenkt hoe zwaar het is en dat er zitten geen handgrepen aan de zijkant bij die je kunnen helpen bij het flipperen.

Aan de andere kant, Je moet het elke drie maanden van top tot teen draaien, om er zeker van te zijn dat je geen afdrukken krijgt van het voortdurend liggen in precies dezelfde positie.

Bovendien moet het Dunlopillo Royal Sovereign matras regelmatig en goed onderhouden worden. goed ventileren, dus zorg ervoor dat je het altijd op een lattenbodem gebruikt.

Beoordeling van Dunlopillo Royal Sovereign matras

dunlopillo-royal-sovereign-matras-vol

En dan nu het hoofdonderwerp - de recensie van het Dunlopillo Royal Sovereign matras. Deze wordt een tijdloze klassieker genoemd - en daar moeten we het mee eens zijn!

Dunlopillo's Royal Sovereign matras is een Middelzwaar, 21 cm diep latex matras dat niet gemakkelijk is voor uw portemonneemaar zal je nachtrust zeker veranderen.

Made , deze is ontworpen om het leven beter te maken. Deze natuurlijke latex matras biedt je niet alleen ongeëvenaarde ondersteuning en comfort, maar ook ongelooflijke drukverlaging, bewegingsisolatie, antibacteriële eigenschappen en nog veel meer. Wat stevigheid betreft, geven we het een 7 uit 10.

Het beste aan deze Dunlopillo matras is echter zijn duurzaamheid en lange levensduurDat is iets wat je mag verwachten van zo'n eersteklas product. Het zakt niet in en zelfs als dat wel gebeurt, ben je beschermd met een garantie van 8 jaar.

Je kunt deze matras in vier maten krijgen - een eenpersoons (90cm x 190cm), een kleine tweepersoons (120cm x 190cm), een tweepersoons (135cm x 190cm) en een kingsize (150cm x 200cm).

De open celstructuur biedt niet alleen drukverlichting en comfort, maar ook een grote mate van ademend vermogen en temperatuurregeling.

Aan de andere kant betekent het feit dat deze matras niet gedraaid hoeft te worden niet dat het onderhoud gemakkelijk is. De matras is vrij zwaar, met een kingsize gewicht van meer dan 54 kg.Dus zelfs draaien of optillen om de lakens in te stoppen kan een probleem zijn. Als je dit bed niet op een stevige bodem kunt gebruiken, moet je een nieuw bedframe met lattenbodem kopen als je er geen hebt.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

3 dingen die we vooral goed vinden aan de Dunlopillo Royal Sovereign matras

3 dingen die we niet goed vonden aan Dunlopillo Royal Sovereign matras

Bekijk het alternatief voor Dunlopillo Royal Sovereign matras

Als de Royal Sovereign niets voor jou is, wat dacht je dan van een ander volledig latex matras van Dunlopillo?

Dunlopillo Orchidee Matras

een productafbeelding van Dunlopillo Orchid matras.

Dunlopillo Orchidee Matras is een buitengewoon luxueus en comfortabel matras dat fantastische ondersteuning, bewegingsisolatie en drukverlaging biedt. Ook al is het latex, het is zo comfortabel dat je zou denken dat het schuim is.

Maar het is niet papperig of zacht. Het is zelfs perfect voor mensen die last hebben van slaapgerelateerde pijn, omdat het orthopedische ondersteuning en ideale contouren biedt.

De matras is ook ademend, antibacterieel en antimicrobieel, waardoor het de perfecte keuze is voor een gezonde nachtrust, zelfs als je last hebt van allergieën.

Het is ook een van de duurzaamste matrassen op de markt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je grote investering het voortijdig zal begeven.

Voordelen

Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Comfortabel
Goede balans tussen ondersteuning en stevigheid voor een ideaal comfort.
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Duurzaam
Zeer duurzaam en gaat lang mee.
Een pictogram dat een rechtszaak of garantie weergeeft
200 nachten proberen
Je krijgt 200 nachten proefperiode.

Nadelen

Een pictogram dat negatieve ademende eigenschappen weergeeft
Niet zo ademend
Er zijn enkele ademhalingsproblemen.
Een pictogram dat een niet-verwijderbare hoes voorstelt
Niet-verwijderbare hoes
U kunt het deksel niet verwijderen.

Wat maakt dit product beter dan andere, vergelijkbare producten?

Wat deze matras uitzonderlijk en beter maakt dan sommige andere vergelijkbare matrassen, is de royale laag latex. De meeste latex matrassen hebben slechts een dunne laag latex vermengd met andere materialen. In dit geval, aan de andere kant, kijken we naar een 21 cm diepe latex basis, wat veel meer is dan wat je kunt vinden in sommige andere vergelijkbaar geprijsde matrassen.

Hoe hebben we het product getest?

We begonnen met het online bestellen van dit product. Gelukkig was dit gemakkelijk. We hoefden alleen maar naar de winkel te gaan, onze gegevens in te voeren en dat was het.

Verrassend genoeg waren de verzendkosten nihil, ook al was dit een zwaar pakket. De levering was gratis, zij het erg traag. Het duurde bijna twee weken voordat de matras aankwam, maar toen dat eenmaal het geval was, begonnen we met onze tests.

Zoals verwacht kwam de matras in perfecte staat. Het was duidelijk dat er veel aandacht was besteed aan details, maar nogmaals - voor een matras dat zo duur is, kun je dat verwachten.

een afbeelding van Dunlopillo Royal Sovereign matras in slaapkamer

Om u een objectieve beoordeling te geven, heeft elk van onze teamleden tien nachten op deze matras geslapen en al hun indrukken en opmerkingen over de matras opgeschreven.

Het eerste wat ons opviel was hoe prettig de matras aanvoelde. Het was niet stevig of oncomfortabel, maar toch bood het perfecte ondersteuning voor ons allemaal, ongeacht onze slaaphouding. Ook was het zowel zacht en comfortabel als stevig en ondersteunend - een perfecte balans.

Hij heeft onze rollen- en kettlebelltest glansrijk doorstaan, dus je kunt verwachten dat hij langer dan 8 jaar meegaat, de periode die onder de garantie valt.

Al met al waren we het er allemaal over eens dat dit een opmerkelijk matras is, dat zijn prijskaartje en reputatie meer dan verdient.

Veelgestelde vragen over uw Dunlopillo Royal Sovereign matras

Laten we afsluiten met het beantwoorden van een aantal veelgestelde vragen die we online hebben gevonden.

Waar worden Dunlopillo matrassen gemaakt?

Alle Dunlopillo matrassen zijn gemaakt .

Gebruikt de Dunlopillo Royal Sovereign matras natuurlatex?

Ja. De Royal Sovereign gebruikt natuurlijke latex afkomstig van duurzame rubberboomplantages.

Hoe was ik mijn Dunlopillo Royal Sovereign matras?

Dat hoeft niet. Maar als je iets morst, kun je het overtollige vocht opzuigen.

Zit er garantie op het Dunlopillo Royal Sovereign matras?

Ja. Dit matras heeft 8 jaar garantie.

Kan ik een proefperiode krijgen voor Dunlopillo Royal Sovereign matrassen?

De proefperiode voor dit matras is slechts twee weken lang, iets waar je niet echt op kunt vertrouwen.

Hoe lang gaat de Dunlopillo Royal Sovereign matras mee?

De Dunlopillo Royal Sovereign matras gaat minstens 8 jaar mee, mogelijk zelfs langer.

Moet ik mijn Dunlopillo Royal Sovereign matras omdraaien?

Nee. Deze matras hoeft slechts om de drie maanden te worden geroteerd.

Aanbevolen lectuur:

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Meer Matras Artikelen

Aanbevolen afbeelding voor Beste matras voor fibromyalgie
20 mei 2024

Beste matras voor fibromyalgie

We willen nu enkele belangrijke factoren bespreken die een matras beter of slechter kunnen maken. Natuurlijk is dit allemaal een kwestie van voorkeur...
veer vs traagschuim
20 mei 2024

Matras met veren vs. traagschuim - Wat is beter?

Dit is een van de populairste matrassen op de markt. Een open spiraalmatras (of een matras met Bonnell-spiralen) bestaat uit...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands