Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Dormeo Options hybride matras beoordeling

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

Product afbeelding van Dormeo Options Hybride Matras Review.

20 mei 2024 7 min lezen

Dormeo, een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, heeft het Dormeo Options Hybrid matras uitgebracht. Dit matras is ontworpen om een combinatie van comfort en ondersteuning te bieden, waarbij zowel traagschuim als veren worden gebruikt. De Dormeo Options Hybrid Matras review bekijkt hoe goed dit matras presteert in vergelijking met andere, vergelijkbare matrassen op de markt!

Voor wie is de Dormeo Options Hybrid matras?

De Dormeo Options Hybrid matras is een medium stevig matras, maar op het randje van medium tot stevig, dus geschikt voor rug- en buikslapers. Het laat de heupen niet lager zakken dan de schouders en zorgt zo voor een neutrale positie van de wervelkolom wanneer je in deze twee slaaphoudingen slaapt, wat je een geweldige nachtrust geeft.

  • Maag- en rugslapers
  • Zwaargewicht dwarsliggers
  • Hete slapers.

Voordelen

Een icoon van lucht die door een stof stroomt
Airmesh zijkanten
Dankzij de Airmesh zijkanten is de matras zeer ademend
Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Drukontlasting
Goede drukverlaging en ondersteuning
eenzijdig-pro
Antislipvoet
De antislipbodem zorgt ervoor dat de matras de hele nacht op zijn plaats blijft liggen

Nadelen

Een pictogram met een geldbuidel dat een duur product aanduidt
Dure
Een beetje duurder in vergelijking met vergelijkbare producten
Een pictogram dat een niet-verwijderbare hoes voorstelt
Niet-verwijderbare hoes
Deksel is niet afneembaar

Waar gebruiken we dit product voor?

We gebruiken de Dormeo Options Hybrid matras om pijn op drukpunten te verlichten en voor ondersteuning. Het vormt zich heel goed naar de vorm van je lichaam, dus de ondersteuning is beter dan de gemiddelde matras kan bieden.

Kenmerken die u moet weten over de Dormeo Options Hybride matras

Laten we ons concentreren op de kenmerken die de grootste invloed hebben op de prestaties van dit specifieke Dormeo matras, zoals individueel geplaatste pocketveren en drukverlagend traagschuim.

een afbeelding van de rand van dormeo hybride latex matras

Individuele pocketveren

Springveermatrassen zijn al heel lang op de markt omdat ze duurzaam en ondersteunend zijn. Maar in de afgelopen jaren zijn ze aanzienlijk verbeterd door ze elk afzonderlijk te maken en in hun eigen stoffen pockets te plaatsen. De Dormeo Options matras heeft ook verbeterde individueel gewikkelde pocketveren, en we zullen u precies uitleggen wat het verschil is met de veren die vroeger werden gebruikt.

Omdat elke veer apart is gemaakt en apart is gewikkeld, heeft de ene geen invloed op de andere, maar beweegt elke veer onafhankelijk van elkaar. Zo krijg je een rustgevende en ondersteunende slaap, en ook bewegingsisolatie is geweldig omdat de bewegingen van je partner niet op jou worden overgedragen.

Zeer luchtdoorlatende mazen

Of je nu een warme slaper bent of niet, je kunt niet comfortabel slapen als je het te warm hebt en de hele nacht zweet. TDaarom zijn de Airmesh zijkanten geïmplementeerd voor een constante luchtcirculatie en een optimaal ademend vermogen. wordt bereikt om oververhitting te voorkomen.

een afbeelding van de structuur van een dormeo hybride latex matras

Ventilatieopeningen aan de zijkanten zorgen voor een efficiënte luchtcirculatie en maken zo de slaapomgeving koel, droog en huisstofmijtvrij. Steeds vaker komen we Airmesh zijkanten/wanden tegen op matrassen en kussens, dus we verwachten dat dit een industriestandaard zal worden omdat het een enorme verbetering heeft gebracht op het gebied van ademend vermogen.

Antislipvoet

Het is erg irritant als de matras niet stevig op de matras ligt. bedframe. Je kunt er 's nachts zelfs wakker van worden omdat je het gevoel hebt dat je instabiel bent, alsof je op een trein slaapt en niet in je bed. Daarom is op dit matras een antislipbodem geïmplementeerd, die gemaakt is van een uniek antislipmateriaal, zodat het matras altijd op zijn plaats blijft liggen, hoe vaak je ook woelt tijdens het slapen.

Eco-Cell schuim

Ecocell-schuim is een nieuwe generatie schuim met een 3-dimensionale celstructuur, waardoor het uitstekend ademt. Bovendien is het blijvend elastisch en duurzaam, zodat het zelfs na jarenlang gebruik zijn eigenschappen niet verliest. Ecocell-schuim biedt pure, luxueuze ondersteuning voor het hele lichaam.

Medium stevigheid

We hebben het aan het begin van onze review al gehad over de stevigheid, maar het is een van de belangrijkste eigenschappen van alle matrassen en hoofdkussens, dus het verdient het om er dieper op in te gaan. Op een hardheidsschaal van 1 tot 10 ligt het Dormeo Options Hybrid matras rond de 7, misschien zelfs 7,5. wat afhangt van je lichaamsgewicht, maar ook van je voorkeuren.

Daarmee behoort het tot de medium tot stevige matrassen die geschikt zijn voor buik- en rugslapers, en is het te stevig voor de meeste zijslapers. Dit matras is zeker niet te stevig, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken, het is ook comfortabel.

23 cm matrashoogte

Dormeo Options Hybrid matras is een gemiddeld dik hybride matras. Hij is 23 cm dik, wat misschien een beetje onder het gemiddelde ligt voor hybride matrassen, die meestal dikker zijn dan de andere types, maar dit is zeker geen klassieke hybride matras.

Dormeo Options hybride matras beoordeeld

Een afbeelding van dormeo hybride latex matras in een slaapkamer.

Dormeo Options Hybrid matras is 23 cm dik en geschikt voor voor- en rugslapers.

De belangrijkste reden waarom het geschikt is voor deze twee slaaphoudingen, maar niet voor zijslapen, is de stevigheid, aangezien het steviger is dan de meeste medium harde matrassen. Daarom biedt het ideale ondersteuning voor heupen en schouders als je op je buik of rug slaapt en zorgt het zo voor een goede uitlijning van de wervelkolom.

Individuele pocketveren geven unieke ondersteuning omdat elke veer onafhankelijk werkt. Als je niet alleen slaapt, is dit ook heel belangrijk voor je omdat je de indruk hebt dat je alleen slaapt dankzij de uitstekende bewegingsisolatie.

Het is goed voor warme slapers omdat de Airmesh-wanden je altijd van frisse lucht voorzien.

De schuimlaag vormt zich om je lichaam en zorgt ervoor dat je heel comfortabel slaapt. De hoes is niet afneembaar, dus het is aan te raden om beddengoed te gebruiken. Hij is ook hypoallergeen.

Gratis bezorging is inbegrepen en onze grootste klacht is de veel te korte garantieperiode - slechts 1 jaar.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

Wat wij goed vinden aan de Dormeo Hybride Latex matras

Wat we niet goed vonden aan de Dormeo Hybride Latex matras

De meest voorkomende problemen met Dormeo Options Hybrid & hoe ze op te lossen

Er zijn niet veel problemen met Dormeo Options Hybrid matrassen, maar hier zijn een paar dingen die kunnen voorkomen:

Bekijk de alternatieven voor Dormeo Options Hybrid matras

Silentnight 3-Zone Foam matras en Happy Beds Signature 2000 matras zijn twee alternatieven voor de Dormeo Options Hybrid matras die we hebben beoordeeld.

Silentnight 3-zone schuimmatras

een productafbeelding van silentnight 3-zone schuimmatras

Zowel Silentnight 3-Zone Foam als Dormeo Options Hybrid worden geadverteerd als middelhard matrassen, maar aan verschillende uiteinden.

Silentnight 3-Zone Foam matras is een medium/zacht matras dat is ideaal voor zijslapers en ook geschikt voor rugslapersterwijl buikslapers te veel kunnen wegzakken.

Als drukverlaging erg belangrijk voor je is, dan is dit een van de beste matrassen voor dat doel. Het is een Ook een geweldige keuze voor koppels. Het is hypoallergeen en het is handgemaakt.

Dit is een medium dikke versie van de drie beschikbare matrassen. Hij is 18 cm dik, terwijl de Comfortabele Traagschuimmatras 14 cm dik is en de 7-Zone matras 20 cm dik is.

Bekijk onze Silentnight 3-Zone matras beoordeling.

Voordelen

Een pictogram dat perpetuum mobile ballen voorstelt die een lage bewegingsoverdracht aangeven
Bewegingsisolatie
Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Ondersteuning
Een pictogram met een vergrootglas dat een hoge kwaliteit aangeeft
Prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen

Een pictogram met kettingschakels dat een lage duurzaamheid aangeeft
Duurzaamheidsproblemen
eenzijdig-con
Enkelzijdig
Een pictogram dat uitgassing uitbeeldt
Uitstoot

Happy Beds Signature 2000 matras

een productafbeelding van happy beds signature 2000 matras

Happy Beds Signature 2000 matras is qua hardheid vergelijkbaar met de Dormeo Options Hybrid matras, dus als je op je rug of buik slaapt, zul je er comfortabel op liggen. 

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en het vakmanschap staat ook op een hoog niveau. Het is ook handgetuft wat ertoe bijdraagt dat dit een zeer duurzaam matras is. Het is 33 cm diepwat ver boven het gemiddelde is.

Pocketveren absorberen bewegingen en zorgen voor een ononderbroken slaap. Het is gevuld met lamswol, luxe zijde en kasjmier, wat fantastisch is, maar een probleem is dat het daardoor niet geschikt is voor mensen met een allergie.

Controleer onze Happy Beds Signature 2000 matras diepgaande beoordeling.

Voordelen

Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Ondersteuning en duurzaam
Een icoon van lucht die door een stof stroomt
Ademend
Een pictogram met een vergrootglas dat een hoge kwaliteit aangeeft
Gemaakt van hoogwaardige materialen

Nadelen

lage-rug-pijn-con
Drukontlasting kan beter
Een pictogram dat aangeeft dat het product niet geschikt is voor zijslapers
Niet voor zijslapers
Een pictogram dat een groep mensen afbeeldt en aangeeft dat het niet voor iedereen geschikt is
Niet voor lichtere mensen.

Overweeg een Silentnight Latex Core hoofdkussen als u een Dormeo Options Hybrid matras koopt.

een productafbeelding van silentnight hoofdkussen met latex kern

Omdat je hebt besloten om een Options matras te kopen, zijn we ervan uitgegaan dat je ook een hoofdkussen wilt met een ander materiaal - latex. Het Silentnight Latex Core hoofdkussen heeft, zoals de naam al zegt, een latex kern Daaroverheen zit een zachte en ademende holle vezellaag.

Het is omhuld met een niet-verwijderbare katoenen hoes met Airmesh-wanden voor een constante luchtcirculatie. Je krijgt 2 jaar garantie.

Dit is de perfecte keuze als je een Dormeo Options Hybrid matras koopt, dus we raden je aan om onze Latex kernkussen review van Silentnight te bekijken.

Voordelen

Een icoon van lucht die door een stof stroomt
Ademend
Een pictogram met lichtgewicht eigenschappen
Comfortabel
Een pictogram met een medaille die een garantie aangeeft
2 jaar garantie

Nadelen

Een pictogram dat een niet-verwijderbare hoes voorstelt
Deksel is niet afneembaar
Een pictogram van een buikslaper, dat aangeeft dat het product niet geschikt is voor buikslapers
Niet voor buikslapers
Een pictogram van een wasmachine, ter illustratie van een product dat niet geschikt is voor machinaal wassen
Niet geschikt voor machinewas

Wat maakt dit product beter dan andere, vergelijkbare producten?

Dormeo is een bedrijf dat zich op de markt heeft gevestigd als een van de beste matrasfabrikanten, en de Dormeo Options Hybrid matras is daarop geen uitzondering.

Het is een matras van hoge kwaliteit, die drukverlaging en ondersteuning biedt en zeer goed ademend is.

We zijn ook erg blij met de toevoeging van Airmesh zijkanten die voor een onbelemmerde luchtcirculatie zorgen.

Hoewel het niet iets is wat je als eerste opvalt als je dit matras koopt, zal de antislipbodem je nachtrust nog aangenamer maken. Dit alles samen maakt het Dormeo Options Hybrid matras beter dan sommige andere vergelijkbare matrassen.

Hoe hebben we het product getest?

De methode die we gebruiken om producten te evalueren is heel eenvoudig, maar ook heel doordacht. We lezen ervaringen en evaluaties van klanten, analyseren productmaterialen en testen natuurlijk de werkelijke prestaties in de praktijk.

een afbeelding van dormeo hybride latex matras

En zo doen we dat.

Om de zaken transparanter te maken, leggen we hier uit hoe we de levensduur en duurzaamheid van een matras testen:

Is Dormeo Options Hybrid milieuvriendelijk of duurzaam?

Aangezien Dormeo niet erg uitgesproken is over zijn duurzaamheidsinspanningen, kunnen we niet anders dan de matras analyseren. Ten eerste kan de hele matras worden hergebruikt en gerecycled - wat een goede zaak is. We hebben echter een katoenen hoes en we weten allemaal dat katoen berucht is om zijn waterverbruik. In dat opzicht zouden we dus graag wat verbeteringen zien. Over het geheel genomen kunnen we deze niet echt eco-vriendelijk of duurzaam noemen, maar we kunnen ook niet anders beweren. Het zit ergens in het midden.

Algemene indrukken van het product na het testen

Na alles gezegd en gedaan te hebben, kunnen we zeggen dat we tevreden zijn met de Dormeo Options Hybrid matras. Het is een goed gemaakt product dat met de juiste verzorging meerdere jaren mee zou moeten gaan. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor iedereen, maar dat is het geval met de meeste producten, vooral in deze prijsklasse.

Ons algemene cijfer - 7 uit 10.

Veelgestelde vragen over uw Dormeo Options Hybrid matras

We denken dat we je in deze uitgebreide review antwoord hebben gegeven op bijna alle belangrijke vragen, maar als we iets over het hoofd hebben gezien, is er een FAQ-sectie voor het einde, waar we nog een paar vragen zullen beantwoorden.

Zit er garantie op de Dormeo Hybride Latex matras?

Het wordt geleverd met 1 jaar kwaliteitsgarantie, maar let op: als je de verpakking niet binnen 30 dagen na ontvangst opent, kan de garantie komen te vervallen.

Betaal ik bezorgkosten voor de Dormeo Hybride Latex matras?

Nee, je betaalt geen bezorgkosten voor de Dormeo Hybride Latex matras, want de bezorging is gratis voor Dormeo matrassen en bedden.

Is de Dormeo Hybride Latex matras goed voor zijslapers?

We vinden het over het algemeen te stevig voor zijslapers, vooral zijslapers met een lager BMI, terwijl sommige zwaardere zijslapers het comfortabel kunnen vinden.

Moeten rugslapers op een Dormeo Hybride Latex matras slapen?

Ja, rugslapers moeten op een Dormeo Hybride Latex matras slapen.

Is de Dormeo Hybride Latex matras goed voor buikslapers?

De Dormeo Hybride Latex matras is geweldig voor buikslapers, stevig genoeg, maar toch zeer comfortabel en drukverlagend.

Moet ik een Dormeo hybride latex matras gebruiken voor mijn heup-/nek-/rugpijn?

Drukontlasting is een van de belangrijkste kenmerken van dit matras, dus we denken dat het geschikt zal zijn voor mensen met heup-, nek- en rugpijn.

Aanbevolen lectuur:

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Meer Matras Artikelen

a featured image van Sleepsoul Medium Firm Balance 800 Pocket Matras
20 mei 2024

Slaapzoul Balance 800 Matras Overzicht

Zoals elk matras is ook het Sleepsoul Balance 800 matras gemaakt om op te slapen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, dus...
Afbeelding van Hoe vaak moet je je matras vervangen?
20 mei 2024

Hoe vaak moet je je matras vervangen?

Natuurlijk geldt dit niet voor elk model, omdat duurzaamheid afhangt van de kwaliteit van het product, hoe vaak je het gebruikt, of je het ...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands