Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch Matras Overzicht

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

Tennyson 4000 Twin Pocketvering Orthopedisch Natuurlijk Vullingen Matras

20 mei 2024 4 min lezen

Happy Beds staat bekend om twee dingen - goede waarde en slechte namen. De Tennyson 4000 Twin Pocketvering Air Flow Orthopedische Natuurlijke Vullingen matras is op z'n zachtst gezegd een mond vol, maar wat het mist in de naam, maakt het goed in kwaliteit. Of toch niet? Laten we het uitzoeken!

Vandaag bekijken we het Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch Matras om te zien of dit jouw nieuwe slaapmaatje moet worden! Laten we eens kijken naar alle eigenschappen die dit matras te bieden heeft en bespreken voor wie het het meest geschikt is.

Van de katoenen hoes tot de wollen vulling en zelfs ventilatieopeningen, het is zeker een van de uniekere matrassen die we hebben beoordeeld. En aan het einde van de rit zou je moeten kunnen inschatten of het je kan helpen om de broodnodige rust te krijgen. Maar als je meer vragen hebt dan antwoorden over de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch Matras, stel ze dan gerust in de comments!

Voordelen

Een icoon van lucht die door een stof stroomt
Goed ademend
Dankzij de ventilatieopeningen is de matras goed ademend
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Zeer duurzaam
Deze matras is gemaakt om lang mee te gaan
Een icoon van een man met pijn in de rug
Zeer ondersteunend
Een uitstekende keuze voor mensen met rugpijn

Nadelen

Een pictogram dat een niet-verwijderbare hoes voorstelt
Niet-verwijderbare hoes
Dit maakt het schoonmaken iets moeilijker
Een pictogram dat geen proces of garantie weergeeft
Geen proefperiode
Je kunt de matras niet uittesten voordat je hem koopt

Voor wie is de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras?

Als je goed naar de naam kijkt, zul je zien dat dit is een orthopedisch matraszoals vaak het geval is bij pocketveringmatrassen van Gelukkige bedden.

Hoewel dit wordt geadverteerd als een middelgroot bedrijf twin pocketveringmatras, is aanzienlijk steviger dan dat. Het is geschikt voor mensen die last hebben van rugpijn.

Met dat in gedachten kan iedereen met een hoge BMI of in nood van extra ondersteuning kan hier waarschijnlijk van profiteren.

Toch is het ook een goede keuze voor iedereen die op jacht naar een nieuw matras die iets meer uitlijning van de ruggengraat geeft zonder al te veel in te leveren op het budget.

Waar gebruiken we dit product voor?

In de meeste gevallen gebruik je een orthopedisch matras om een slechte rug te "genezen" of misschien andere slaapgerelateerde problemen op te lossen. Hoewel het waar is dat deze je helpt om goed uitgelijnd te slapen, kun je er net zo goed op slapen Zelfs als je geen pijn of pijn hebt van je oude matras.

7 eigenschappen die de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras tot een goede keuze maken

Net als elk ander matras heeft ook de Tennyson 4000 zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Dit zijn de kenmerken waar we tijdens het testen de meeste aandacht aan hebben besteed en we vinden dat u er meer over moet weten als u dit product wilt kopen.

een close-up afbeelding van Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras
Zachte katoenen hoes

Deze lits-jumeaux pocketveringmatras met natuurlijke vullingen is bedekt met een matras van hoge kwaliteit, zacht aanvoelende, natuurlijke katoenen stof. Deze zachte katoenen hoes is helaas niet te verwijderen, maar het is een overtrek van hoogdraads katoendus het zou niet al te moeilijk moeten zijn om schoon te maken.

De heerlijk zachte katoenen stof voelt premium aan en zal zacht aanvoelen op je huid, hoewel we nog steeds niet zouden aanraden om er rechtstreeks op te slapen. Gebruik een hoes - zo gaat je matras langer mee.

Hoewel katoen van nature hypoallergeen is, is dit overtrek dat niet. Dat gezegd hebbende, is het ook trekt geen huisstofmijt en andere allergenen aanonder andere vanwege de natuurlijke vochtafvoerende eigenschappen.

Ruim gewatteerde bovenkanten aan beide zijden

Dit is een dubbelzijdig matraswat betekent dat je het kunt spiegelen en roteren en slaap aan beide kanten. Gelukkig zijn beide zijden van dit matras ruim gewatteerd en met de hand getuft voor extra duurzaamheid en comfort.

Handgetufte matrassen zijn altijd geweldig als het aankomt op lang vormbehoud en deze is niet anders. De vulling is van hoge kwaliteitHet is comfortabel, het beweegt niet en het zou lang zo goed als nieuw moeten blijven.

Handgrepen aan de zijkant

Om de levensduur te verlengen, moet u draaien en keren uw Tennyson 4000 twin pocketvering matras met natuurlijke vullingen minstens één keer om de 6 weken.

We raden echter aan om één keer te draaien en om te keren om de 4 weken, in plaats van 6Tenminste totdat je hem hebt ingereden, wat in de eerste drie maanden van gebruik zou zijn.

Om het nog beter te maken is de Tennyson 4000 twin pocketveringmatras met natuurlijke vullingen uitgerust met Met de hand genaaide handgrepen aan de zijkant voor gemakkelijker manoeuvreren. Deze komen echt van pas als je een Super King-matras van 35 kg moet omdraaien.

Ventilatieopeningen & Luchtstromingsmaterialen

Zoals vaak het geval is met pocketveringmatrassen, zijn ze vrij koel en ademendmaar Tennyson 4000 gaat nog een stapje verder.

Behalve dat het gevuld is met wol, is een materiaal geweldig voor temperatuurregeling En om het aangenaam te houden, heeft dit matras ook twee ventilatieopeningen aan elke kant van het matras.

Deze ventilatieopeningen zijn echt de luchtstroom in de matras verbeterenZo blijft u koel tijdens warme zomernachten. Een matras kan echter maar weinig doen als het buiten echt warm is, dus houd daar rekening mee.

Natuurlijke vullingen

Zoals we al eerder hebben gezegd, is dit lits-jumeaux pocketveringmatras gevuld met natuurlijke materialen.

De drie meest gebruikte materialen in de Tennyson 4000 twin pocketvering zijn natuurlijke vullingen matras zijn wol, katoen en kasjmier.

Wol is een zacht, comfortabel, temperatuurregulerend materiaal dat vaak wordt gebruikt in pocketveringmatrassen voor verschillende doeleinden. Kasjmier wordt vaak toegevoegd voor extra zachtheid en comfort. En katoen wordt vaak gebruikt voor de productie van hoogwaardige, zachte hoezen. Met deze natuurlijke vullingen biedt een matras de slapers het volgende slaapervaring van topklasse.

Twee lagen geneste pocketveren

Zoals je kon zien aan de aantal individueel geneste pocketverenWe kijken naar twee lagen in plaats van één.

Dit zijn geen full-size spoelen, maar ze zijn nog steeds behoorlijk in staat om je lichaam goed te ondersteunen.

Dit systeem met dubbele pocketvering heeft bewezen geweldig te zijn in het bieden van een Groot niveau van ondersteuningterwijl het ook heel goed bewegingen isoleert, wat niet vaak het geval is bij een steviger, orthopedisch matras.

Orthopedische eigenschappen

Zoals we al eerder zeiden, is dit een orthopedisch matras. Dat betekent dat dit matras iets steviger dan een gewone en daardoor ondersteunt het je lichaamsgewicht op een veel betere manier, waardoor je de hele nacht goed uitgelijnd blijft, ongeacht je slaaphouding.

Maar in werkelijkheid, zijslapers hebben meestal geen baat bij orthopedische eigenschappen en slaapt u meestal veel beter op een iets zachter oppervlak. Toch, als je niet zeker weet of je een steviger of een zachter matras nodig hebt, hebben we een kopersgids voor orthopedische matrassen dus je kunt het bekijken voor meer informatie.

Beoordeling van de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras

Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch Matras declaratielabel

Al met al is dit een redelijk goed matras dat perfect past bij iedereen met rugpijn. Het is stevig en heeft stevige ondersteuning rondom - zoals elk orthopedisch matras zou moeten. Bovendien is het handgemaakt en handgetuft, dus je weet dat duurzaamheid geen probleem zal zijn.

Het is ook heel aangenaam om op te slapen tijdens warme nachten omdat het niet heet wordt. Aan de andere kant is de De hoes is niet afneembaar en niet hypoallergeen, dus schoonmaken kan een beetje lastig zijn. Door het gebrek aan vulling of versteviging aan de zijkanten is de randondersteuning op zijn zachtst gezegd teleurstellend.

Kortom - dit is een fantastisch pocketveringmatras dat geschikt is voor de meeste slapers, vooral voor diegenen die een betere uitlijning van de wervelkolom en minder pijn in de rug willen. Daarom, ondanks de paar nadelen die we hebben genoemd, is dit nog steeds een goede keuze voor de meeste slapers.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Type: Pocketvering
  • Stevigheid: 7.5/10
  • Dikte: 28cm
  • Maat: Small Single, Single, Small Double, Double, King, Super King

Redenen waarom we de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras goed vinden

Redenen waarom we de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras niet goed vinden?

Het perfecte alternatief voor de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch matras?

Als je niet geïnteresseerd bent in de Tennyson 4000, dan denken we dat je misschien wel geïnteresseerd bent in de volgende matras. Het is de perfecte vervanging voor het product dat we hebben beoordeeld. 

Simba Luxe Matras

Een hoek van het Simba Hybrid Luxe matras.

Als je op zoek bent naar iets premiums, dan is de Simba Hybrid Luxe misschien wel iets voor jou.

Deze matras is ongetwijfeld een van de beste matrassen die je kunt kopen en biedt alles wat je maar wilt of nodig hebt - van comfort en ondersteuning tot duurzaamheid en onderhoudsgemak.

De Luxe versie die we eerder hebben besproken is een fantastisch pocketveringmatras, uitgerust met 3×6000 titanium aerocoilveren die zorgen voor topcomfort en ondersteuning.

Bovendien heeft hij 11 lagen, waaronder een temperatuurregulerende laag, gemaakt van 100% bamboe. Dus als budgetvriendelijk niet je belangrijkste doel is, is de Simba Luxe misschien wel de ideale keuze voor jou. Het is tenslotte alsof het perfect gemaakt is voor de best mogelijke slaapervaring!

Voordelen

Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Stevig en ondersteunend
Met duizenden veren ondersteunt deze matras elke centimeter van uw lichaam
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Zeer duurzaam
De matras gaat zeker tien jaar of langer mee
Een pictogram van een wasmachine, ter illustratie van een product dat geschikt is voor machinaal wassen
Gemakkelijk schoon te maken
Je kunt de hoes er gewoon afhalen en apart wassen

Nadelen

Een pictogram met een geldbuidel dat een duur product aanduidt
Een beetje duur
Zeker geen budgetmatras
Een pictogram van een zwaargewicht, ter illustratie van een product dat niet geschikt is voor mensen met overgewicht
Niet voor iedereen
Zwaardere mensen hebben misschien een steviger matras nodig

Wat maakt dit product beter dan andere, vergelijkbare producten?

Dit is een comfortabel matras dat tegelijkertijd aangenaam stevig istegelijkertijd. Dat is niet iets wat je vaak ziet bij orthopedische matrassen, maar wat deze echt onderscheidt van de andere is de grote duurzaamheid. De huidige markt binnen de Het Verenigd Koninkrijk kan geen betere matras bieden voor wie orthopedische functies nodig heeft.

Hoe hebben we het product getest?

een afbeelding van Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch Matras in een slaapkamer

Elk matras is een verhaal apart, dus je moet het vanuit een ander perspectief benaderen. Zoals vaak het geval is met orthopedische pocketveringmatrassen, wilden we eerst de stevigheid, ondersteuning en duurzaamheid testen.

Het eerste wat we hebben gedaan is ieder lid van ons team 10 dagen en nachten met deze matras laten doorbrengen, zodat ze wat aantekeningen konden maken en wat gedachten konden opschrijven.

Wat betreft de stevigheid zijn we het er allemaal over eens dat dit geen medium stevig matras is - het is meer stevig dan medium. We kunnen ons voorstellen dat dit matras een beetje te stevig is voor sommige zijslapers met een laag BMI, dus houd daar rekening mee.

De ondersteuning daarentegen is opmerkelijk. We hadden wel verwacht dat het goed zou presteren, aangezien het een tweepersoons pocketveringmatras is met veel individueel geneste pocketveren, maar zelfs wij waren verbaasd over hoe goed het presteerde.

Zelfs als je meer dan 120 kg weegt, zal deze matras je gewicht goed ondersteunen. Natuurlijk zal het zachter aanvoelen, maar je slaapt nog steeds in een goede positie.

Tot slot kunnen we onze reviews niet afronden zonder de duurzaamheid te testen. Om de duurzaamheid te testen, hebben we de rollertest uitgevoerd, waarbij we jarenlang gebruik simuleerden en we moeten zeggen - de resultaten waren meer dan bevredigend.

Conclusie

Over het geheel genomen zouden we zeggen dat de Tennyson 4000 Pocketvering Orthopedisch Matras een vrij solide keuze is voor de meeste mensen. Als je echter waarde hecht aan een proefligging of een hekel hebt aan handen wassen, kun je misschien beter een ander model kiezen. En als je vragen hebt, ga dan naar de comments!

Veelgestelde vragen over uw Tennyson 4000 Twin Pocketvering Airflow matras

Tot slot dachten we de zaken af te ronden door enkele veelgestelde vragen te beantwoorden die we hebben gevonden.

Is de Tennyson 4000 Twin Pocketvering matras goed voor zijslapers?

Ja en nee. Als je een zware zijslaper bent, is dit misschien iets voor jou. Anders zal het waarschijnlijk te stevig voor je zijn.

Is het Tennyson 4000 Twin Pocketvering matras goed voor rugslapers?

In één woord - ja. Dit is een geweldig matras voor rugslapers.

Is het Tennyson 4000 Twin Pocketvering matras goed voor mensen met nekpijn?

Als je last hebt van nekpijn, is het beter om eerst je hoofdkussen te vervangen.

Hoe was ik mijn Tennyson 4000 Twin Pocketvering matras?

Je kunt de katoenen hoes aan de bovenkant wassen met een mild wasmiddel en een vochtige doek.

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Meer Matras Artikelen

Aanbevolen afbeelding voor Beste verkoelende matras UK
20 mei 2024

Beste verkoelende matras

Hoe kun je slapen als nachtelijk zweten dat onmogelijk maakt? Waarschijnlijk heb je de magie van de beste koelmatras nog niet ervaren. Dus, le...
Uitgelichte afbeelding van Inofia 25 cm Smax matras review.
19 mei 2024

Inofia 25cm Memory Foam Spring SMAX Matras Review

Hoewel de fabrikant niet aangeeft voor welk type slapers dit matras is, denken wij dat dit Inofia matras geschikt is ...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands