Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Vesgantti Gel traagschuim matras beoordeling

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

een uitgelichte afbeelding van vesgantti gel traagschuim matras

19 mei 2024 8 min lezen

Wie zegt dat je veel geld moet uitgeven om een traagschuim matras van hoge kwaliteit te kopen? Het Vesgantti Gel Traagschuim matras is betaalbaarder dan sommige dekbedden of matrastoppers, maar toch voelt het aan alsof het alles kan wat een duur matras kan. Vandaag gaan we de proef op de som nemen.

Voor wie is de Vesgantti Gel Memory Foam matras?

Simpel gezegd is deze Vesgantti matras een medium-zacht/medium-steviggel traagschuim matras dat geschikt is voor alle slaaphoudingen en allerlei dwarsliggers.

Het is een zeer betaalbare matras die bedoeld is om regelmatig door vrijwel iedereen gebruikt te worden. Het maakt niet uit of je een zij-, rug- of frontslaper, of iemand die de hele nacht ligt te woelen en te draaien - je zult meer dan tevreden zijn met deze keuze!

Als we kijken naar de functies, de prijs en de prijs-kwaliteitverhouding, kunnen we wel stellen dat als je op zoek bent naar een geweldig betaalbaar matras - deze is voor jou!

Waar gebruiken we dit product voor?

In tegenstelling tot veel andere schuimmatrassen in deze prijsklasse, is dit niet het matras dat je zou schuwen in je logeerkamer. Dit is echt een matras dat je regelmatig kunt gebruiken zonder je zorgen te maken dat het na een paar maanden kapot gaat. Omdat dit een dubbelzijdig matrasDe zachtere kant past uitstekend bij je kleintjes als je ze laat overstappen van een kindermatras naar een matras voor volwassenen. Het wordt geleverd in 3ft enkelJe kunt het dus zelfs gebruiken als stapelbedmatras.

7 kenmerken die Vesgantti Gel Memory Foam matras onderscheiden

Laten we het nu eens hebben over wat deze matras zo bijzonder maakt. Hier zijn een paar matraskenmerken die je moet weten als je van plan bent dit matras te kopen.

een afbeelding van vesgantti gel traagschuim matras eigenschappen

3-zone traagschuimlagen

De matras  wordt geleverd met drie schuimlagen op elkaar gestapeld om je een goede nachtrust te bezorgen.

De eerste van drie schuimlagen is de gecertificeerde gel-geheugenschuimlaag, verantwoordelijk voor een koele, comfortabele slaapervaring. Schuim met gel staat erom bekend dat het de temperatuur beter reguleert dan gewoon traagschuim.

Daaronder hebben we E-speciaal Comfort-schuim met hoge dichtheidondersteund door de ondersteunende schuimlaag met hoge dichtheid. Beide zijn er in de eerste plaats om ondersteuning te bieden, maar omdat dit een dubbelzijdige matras is, zijn ze ook allebei heel zacht en comfortabel.

Ademende schuimrubberen bovenlaag

Dit matras wordt niet alleen geleverd met een afneembare tweekleurige hoesMaar deze hoes kan je ook helpen om 's nachts koel te blijven.

De ademende schuimrubberen bovenlaag is gemaakt van een speciale verkoelende en vochtafvoerende stofZo slaap je de hele nacht koel en droog.

Bovendien is de ademende stoffen bekleding is ook wit en grijs geverfd, zodat je gemakkelijk medium-firm van medium-soft kunt onderscheiden.

Afneembare en wasbare hoes

Zoals je al weet, is dit ademende stoffen bekleding is ook verwijderbaar en machinaal wasbaare. Om deze stoffen hoes te verwijderen, hoef je alleen maar aan de handig geplaatste rits te trekken. Helaas is de hoes niet hypoallergeen, maar aangezien je hem gemakkelijk in elke wasmachine kunt wassen op 40 graden Celsiuszou dat niet zo'n probleem moeten zijn.

Stofdichte binnenhoes

Tussen de buitenhoes en de traagschuimlagen zit de stofdichte binnenhoes.

Deze dunne, beschermende hoes is een fantastische aanvulling om de binnenlagen van je matras schoon en vrij van stof en allergenen te houden. Gemakkelijk afneembare en wasbare hoes, resulteert bijna in een hypoallergeen matras.

Ondersteunende traagschuimlaag

Wat deze Vesgantti traagschuimmatras zo speciaal maakt, is zijn ondersteunende traagschuimlaag. Dit speciaal gesneden traagschuim met hoge dichtheid biedt verlichting rond de vitale drukpunten, zodat u in elke positie comfortabel ligt. De ondersteunend schuim is echt het middelpunt van deze matras.

Er zijn vier ondersteuningszones voor verbeterde drukverlichting - Extra, Flex, Ultra en Normaal, in die volgorde. De extra ondersteuningszone is de zone onder je hoofd die naar beneden loopt, en we eindigen met de normale ondersteuningszone onder je heupen. Zoals je zou verwachten, zijn de zones verder in tegenovergestelde richting tot op de bodem van het matras, waardoor je dit matras comfortabel van top tot teen kunt draaien en nog steeds dezelfde ervaring hebt.

Matras-in-een-doos-levering

Zoals je kunt verwachten, krijg je gratis verzending binnen het Verenigd Koninkrijk wanneer je dit bed-in-een-doos bestelt.

Net als alle andere schuimmatrassen wordt ook deze geleverd in een doos. Het zal een een paar dagen voor de matras aankomt voor de deur en nog een paar tot je hem uit de doos haalt en er comfortabel op slaapt.

100 nachten op proef

Wat je misschien niet hebt zien aankomen, is de 100 nachten op proef, 10 jaar garantiepakket die bij deze wordt geleverd.

Dat klopt, je hebt een proefperiode van 100 nachten met deze, en als je er uiteindelijk niet van geniet, kun je hem gemakkelijk terugsturen en krijg je je geld terug. Aan de andere kant, als je uiteindelijk wel geniet van dit medium-stevige/medium-zachte matras, heb je 10 jaar garantie om op terug te vallen als er iets misgaat met je nieuwe matras.

Beoordeling van Vesgantti Gel Traagschuim matras

een afbeelding van vesgantti gel traagschuim matras in een slaapkamer

Nu het eindoordeel! Hier is de beoordeling van deze Vesgantti matras.

Allereerst, als je op zoek bent naar waar voor je geld, moet je echt niet verder zoeken. Het is onwaarschijnlijk dat je iets vindt dat zo goed is als dit voor dit geld. Wij zijn niet de enigen die dit zeggen. Als je de klantbeoordelingen van dit ding bekijkt - mensen zijn er dol op!

De volgende zijn twee verschillende dieptes opties voor deze - een 23 cm diep en 26 cm diep. Afgezien van het merkbare verschil in dikte, hebben we geen andere significante verschillen tussen de twee opgemerkt.

Wat betreft comfort en ondersteuning hebben we geen klachten. Dit is een goed kwaliteitsmatras. Natuurlijk kun je voor deze prijs niets geweldigs verwachten, maar dit matras is Dubbelzijdig, comfortabel, biedt ondersteuning voor je hele lichaam, is drukverlagend, heeft een afneembare, machinewasbare hoes en wordt geleverd met een proefperiode van 100 nachten en 10 jaar garantie. Is er nog iets anders dat je zou kunnen vragen?

Nou, zeker. De randondersteuning zou beter kunnen, het gelschuim is niet zo verkoelend en ademend als je zou verwachten, en eerlijk gezegd is de witte, mediumzachte kant merkbaar comfortabeler dan de andere, ook al is hij behoorlijk zacht.

Maar we moeten niet vergeten dat we te maken hebben met een prijsvechter. Er is maar zoveel dat een matras kan doen voor deze prijs.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
Voordelen:
  • Voelt geweldig rond de kernzones en veelvoorkomende drukpunten
  • Waar voor je geld
  • Een drielaags ontwerp dat ook dubbelzijdig is.
Minpunten:
  • Sommigen vinden het te zacht
  • Randondersteuning kan worden verbeterd
  • Enige bezorgdheid over duurzaamheid.

Waarom houden we van de Vesgantti Gel Memory Foam matras?

Waarom vinden we de Vesgantti Gel Memory Foam matras niet goed?

Twee ideale alternatieven voor Vesgantti Gel Traagschuim matras

Als je niet verkocht bent aan deze specifieke Vesgantti matras, dan vind je de alternatieve keuzes die we voor je hebben voorbereid misschien wel leuk.

Silentnight 7-Zone Memory Foam Matras

een productafbeelding van silentnight 7 zone traagschuim matras

Het eerste alternatief komt van Silentnight keuken.  Silentnight 7-Zone is een andere medium-stevige hybride matras die we voor je hebben. Het komt gerold in een doos, met een fantastische gezoneerde ondersteuning die je zelden ergens anders vindt.

Net als onze reviewee biedt het Silentnight 7-Zone matras een heleboel drukverlaging en een aangenaam comfortniveau, ook al heeft het een aantal duidelijke nadelen aan zijn naam.

Nog steeds, hypoallergeen zijn, Het is de eerste keuze voor veel mensen met een allergie die wat meer drukverlichting en comfort nodig hebben tijdens het slapen.

Zorg ervoor dat je onze gedetailleerde beoordeling van dit 7-Zone Silentnight matras.

Voordelen:
  • Zeer comfortabel
  • Geweldig om druk te verlichten
  • Een goede pasvorm voor alle slaaphoudingen
  • Goede keuze voor mensen met allergieën.
Minpunten:
  • Bezorgdheid over duurzaamheid
  • Bekend om te zinken in het midden
  • Overmatige uitgassing.

Dormeo Geheugen Klassiek Matras

een productafbeelding van Dormeo Memory Classic matras

Hier hebben we nog een redelijk geprijsde matras, hoewel een iets duurder vergeleken met de Vesgantti matras die we hebben beoordeeld.

Al met al is dit een solide, allround matras die je jarenlang probleemloos van dienst zal zijn. Het is comfortabel, ondersteunend - de matras geeft waar voor je geld en zal ook de allergenen bestrijden.

Hoewel het een beetje duur begint te worden, is dit een fantastische matras van een bekend merk. mag je niet missen als je geen budget hebt.

We hebben een volledige beoordeling over Dormeo Memory Classic model dus neem een kijkje.

Voordelen:
  • Waar voor je geld
  • Vrij ademend voor een traagschuimmatras
  • Hypoallergeen.
Minpunten:
  • Sommigen zullen het te dun vinden
  • Geen afneembare hoes
  • Enkele problemen met randondersteuning.

Overweeg het Panda Luxe Traagschuim Bamboe Kussen als je een Vesgantti Gel Traagschuim matras koopt

een productafbeelding van panda luxe bamboe traagschuim kussen

Als je comfort en ondersteuning in één pakket wilt, moet je voor een Panda Memory Foam Bamboo-kussen gaan. Het wordt geleverd met een laag met bamboe die je vrijhoudt van zweten en je tegelijkertijd genoeg ondersteuning en comfort om goed te slapen.

Gemaakt van 3e generatie traagschuim, Dit Panda-kussen helpt je niet alleen om nek- en hoofdpijn te voorkomen, maar het zal ook helpen je allergieën te bestrijden. De hoes is afneembaar en je kunt hem gemakkelijk wassen om hem altijd schoon te houden. Dit is echt hoe een kussen moet aanvoelen.

U kunt Bekijk onze beoordeling van het Panda Bamboe hoofdkussen.

Voordelen:
  • Hypoallergeen en antibacterieel
  • Zeer ondersteunend en comfortabel
  • 10 jaar garantie, 30 nachten proberen en gratis verzending.
Minpunten:
  • Niet geschikt voor buikslapers.

Wat maakt dit product beter dan andere, vergelijkbare producten?

Tijdens het testen voor onze beoordeling heeft de Vesgantti traagschuimmatras bewezen een van de beste keuzes in het Verenigd Koninkrijk, wat traagschuimmatrassen betreft. Voor dit prijspunt zijn er echt niet veel matrassen die ook maar in de buurt komen, dus we denken dat het veilig is om te zeggen dat wat deze matras een voorsprong geeft op sommige vergelijkbare matrassen het concurrerende prijskaartje is.

Hoe hebben we het product getest?

Voordat we dit product konden beoordelen, moesten we het bestellen. Om deze te kopen, moesten we gewoon naar de website van Vesgantti gaan en een bestelling plaatsen. Maar je kunt hem ook bestellen bij Amazon.

We hebben een 4ft6 Double besteld, de maat die de meeste mensen kiezen. Omdat we hier gevestigd zijn, kregen we natuurlijk gratis bezorging en na vier dagen lag de matras al in ons kantoor.

Het eerste wat ons opviel was dat de matras goed beschermd was in plasticfolie en een kartonnen doos. Om eerlijk te zijn was er een beetje te veel binnenplastic naar onze smaak, maar eerlijk gezegd was dat niet zo erg.

een close-up afbeelding van vesgantti gel traagschuim matras

Bij het uitpakken was er niet al te veel off-gassing, maar we merkten wel dat de matras al 10 seconden na het uitpakken begon uit te zetten, wat we geweldig vonden. Het duurde echter bijna drie dagen voordat het matras volledig was uitgezet en we het konden gaan testen. die we hebben gezien in OTTY Bamboo Charcoal traagschuim matras.

Het testproces was hetzelfde als altijd. We hebben allemaal tien nachten met de matras doorgebracht en onze indrukken en reacties genoteerd. We hebben ook de duurzaamheidstest, rollertest en kettlebelltest gedaan. Volgens onze bevindingen bleek de Vesgantti traagschuimmatras niet echt de meest duurzame te zijn, maar het was zeker niet verschrikkelijk. Je kunt er een paar jaar mee doen, maar verwacht niet dat je in de buurt komt van de 10 jaar garantie.

Veelgestelde vragen over uw Vesgantti Gel Memory Foam matras

Tot slot beantwoorden we nog enkele vragen over dit Vesgantti traagschuim matras.

Hoe dik is deze Vesgantti matras?

Er zijn hier twee opties. Deze matras is 23 en 26 cm dik

Welke certificeringen heeft deze Vesgantti matras?

Dit matras is CertiPUR gecertificeerd, wat betekent dat het volledig veilig is voor gebruik door mensen.

Heeft deze Vesgantti matras een gewichtslimiet?

Ja. De gewichtslimiet voor deze specifieke Vesgantti matras is 300 lbs of iets meer dan 135 kg, wat erg laag is.

Kan ik deze Vesgantti matras zonder bedbodem gebruiken?

Het wordt afgeraden om een matras zonder bedbodem te gebruiken, voornamelijk om hygiënische redenen, maar ook voor comfort en ondersteuning.

Zit er garantie op deze Vesgantti matras?

Ja. Dit matras wordt geleverd met 10 jaar garantie en een proefperiode van 100 nachten.

Betaal ik verzendkosten voor deze Vesgantti matras?

Nee. Verzending en bezorging zijn volledig gratis als u dat wilt. Gebruik gewoon een van de betaalmethoden van uw voorkeur om te betalen en u kunt de matras bij u thuis verwachten.

Aanbevolen lectuur:

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Meer Matras Artikelen

Aanbevolen afbeelding voor Panda Hybride Bamboe Matras Review
19 mei 2024

Panda Hybride Bamboe Matras Review

Volgens onze bronnen in de sector is deze matras zorgvuldig ontworpen om de beste te zijn. Het resultaat is dat de Panda Hy...
Aanbevolen afbeelding voor hoe maak ik mijn matras steviger
20 mei 2024

Hoe maak ik mijn matras steviger?

Voordat we ingaan op hoe u uw matras steviger kunt maken, bespreken we eerst waarom het niet meer zo stevig is als toen u het kocht. Immers, als de matras wa...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands