Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Simba Hybride Stapelbed Matras Review

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

Simba hybride kindermatras patroon

19 mei 2024 8 min lezen

Simba's matrassen behoren tot de meest comfortabele en kwalitatief beste matrassen die je kunt vinden op de slaapmarkt in Groot-Brittannië. Als je ze ooit hebt gebruikt, weet je dat al. Als het tijd is om een matras voor je kind te kopen, wil je hem of haar zeker de perfecte nachtrust geven. Wij hebben het enige matras voor kinderen dat Simba te bieden heeft getest en dit is onze recensie.

Voor wie is het Simba stapelbed matras?

Het is voor kinderen vanaf drie jaar. Dankzij de veelzijdige eigenschappen is de matras geschikt voor alle slaaphoudingen. De meeste kinderen op deze leeftijd zijn combinatieslapersZelfs als het kind altijd in dezelfde houding slaapt, zal deze matras comfortabel en ondersteunend zijn.

Het is geschikt voor zowel een eenpersoonsbed als een stapelbed, omdat het zelfs slank genoeg is voor de meeste stapelbedden. Het Simba stapelbed matras is een goede keuze als het kind allergieën of astma heeft.

Waar gebruiken we dit product voor?

We gebruiken het Simba stapelbed matras om de perfecte slaapomgeving voor ons kind te maken. En het matras is zeker van het grootste belang voor ieder mens. We gebruiken het voor de ondersteuning, het comfort en de drukverlaging die het biedt. Simba biedt een breed scala aan voordelen voor dit product en daarom is het geweldig voor:

Voordelen

Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Ondersteuning
Een fantastische ondersteuning
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Duurzaamheid
Hoge duurzaamheid
Een pictogram met een medaille die een garantie aangeeft
Gecertificeerd
CertiPUR gecertificeerd.

Nadelen

Een pictogram met een geldbuidel dat een duur product aanduidt
Hoge prijs
Hoge prijs in vergelijking met vergelijkbare producten
Een pictogram dat uitgassing uitbeeldt
Uitstoot
Een lichte uitgassing

Kenmerken die je moet weten over het Simba stapelbed matras

Simba Stapelbed matras is een complex matras en daarom hebben we maar liefst 8 eigenschappen uitgekozen waar je van op de hoogte moet zijn. In dit deel van onze review kun je meer te weten komen over elk van de eigenschappen afzonderlijk.

Een afbeelding van simba hybride stapelbed matras illustratie van constructie.

5-laagse constructie

Hetzelfde als de Simba Hybrid matras voor volwassenen, Simba stapelbed matras heeft 5 lagen. In tegenstelling tot de versie voor volwassenen die 25 cm dik is, is het kindermodel 16 cm dik. Kinderen wegen onvergelijkbaar minder, dus 16 cm is meer dan genoeg, terwijl 25 cm onnodig zou zijn.

De eerste laag is het slaapoppervlak, gevolgd door 4 lagen voor ondersteuning, drukverlichting en comfort. Het dichtst bij het kind zit opencellig schuim, dan een veerlaag, HD-schuim en onderaan zit een ondersteunende schuimlaag. We zullen aan elk van de lagen een aparte paragraaf wijden.

Hypoallergene gebreide hoes

Je hoeft je in dit geval geen zorgen te maken, want het Simba stapelbed matras heeft een hypoallergene hoes. De hoes is niet alleen hypoallergeen, maar ook heel zacht en comfortabel. Het ademend vermogen is van het hoogste niveau en de hoes voert vocht af, zodat het kind altijd comfortabel ligt en het slaapoppervlak droog is.

Open celschuim

Matrassen met schuimlagen zijn vaak warm omdat schuim een materiaal is dat warmte vasthoudt, wat erg oncomfortabel is, vooral tijdens de zomermaanden. Daarom heeft Simba in plaats van het klassieke viscoschuim een opencellig schuim in deze matras gebruikt. Open-cel schuimlaag is tot 30 keer meer ademend in vergelijking met traditioneel traagschuim.

Een onbelemmerde luchtstroom is één voordeel en het andere voordeel van opencellig schuim is de toevoeging van grafiet, waardoor deze laag niet alleen ademend maar ook verkoelend is. Daarom zal je kind 's nachts niet zweten, maar juist heerlijk slapen. omdat er geen overtollig schuim of materialen zijn waar hij/zij het warm van krijgt. Lees een verhaaltje voor het slapen gaan voor een goede nachtrust en laat je kind genieten van het bovenste stapelbed voor kinderen!

HD-schuim met versterkte randondersteuning

Randondersteuning is om twee redenen belangrijk. De eerste reden is dat randondersteuning nodig is om het volledige oppervlak van de matras te kunnen gebruiken. En de tweede reden is bewegingsisolatie. In het geval van het Simba stapelbed is bewegingsisolatie irrelevant, maar randondersteuning is erg belangrijk.

Kinderen woelen en draaien nog meer dan volwassenen en daarom zul je vaak merken dat je kind op de rand van het bed slaapt. Als de randondersteuning onvoldoende is, zal het kind zich ongemakkelijk voelen. High definition-schuim probeert dit probleem op te lossen omdat het versterkte randen heeft.

Titanium Aerocoil-veren

De Titanium Aerocoil pocketveringlaag bevindt zich in het midden van dit matras, als we naar de dwarsdoorsnede kijken. De belangrijkste rol van deze laag is een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht, maar ook ondersteuning. Hoewel je bij titanium waarschijnlijk denkt aan iets heel stevigs, is deze matras niet te stevig. Het is medium stevig, ideaal voor alle slaaphoudingen.

Titanium veren zijn essentieel voor duurzaamheid en pocketveringmatrassen hebben meestal een aanzienlijk langere levensduur.. Ze zijn praktisch onverwoestbaar, vooral omdat er een kind op slaapt dat waarschijnlijk minder dan 30 kg weegt.

Schuimrubberen basis

De basis is de dikste van 5 lagen en is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. Schuim met een hoge dichtheid gaat lang mee en dat is vooral belangrijk voor de onderlaag, die stabiliteit moet bieden aan de hele matras. Schuim met hoge dichtheid is stevig, maar zoals we al zeiden, is de matras als geheel medium stevig omdat de andere lagen veel zachter zijn in vergelijking met de onderlaag. In de loop der jaren zal de steunmatras zijn eigenschappen niet verliezen.

CertiPur gecertificeerd

Het Simba stapelbed matras is CertiPur gecertificeerd, wat garandeert dat het gebruikte schuim veilig is voor zowel je kind als het milieu.. CertiPUR is een respectabele organisatie die vrijwillig de eigenschappen test en analyseert van schuim dat wordt gebruikt voor slaapproducten. CertiPUR-certificering is het belangrijkste certificaat van dit type in zowel Europa als de VS.

100% koolstofneutraal

De verbranding van fossiele brandstoffen is de belangrijkste manier waarop kooldioxide wordt uitgestoten. Kooldioxide is zeer schadelijk voor mensen, vooral voor de ademhalingsorganen, en zorgt ook voor een broeikaseffect dat de opwarming van de aarde beïnvloedt. Daarom is het belangrijk om producten te kopen die koolstofneutraal zijn, zoals deze matras en andere producten van Simba's. Dit betekent dat het bedrijf rekening houdt met de koolstofuitstoot tijdens het productieproces en dat kun je zelf bevestigen door de website van Simba te bezoeken.

Geschikt voor 3+ jaar

Het Simba stapelbed matras is niet voor baby's en peuters. Dit matras is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Door de afmetingen is het geschikt voor je kind van drie jaar, tot in de tienerleeftijd en zelfs nog later, omdat dit matras de afmetingen heeft van veel matrassen voor volwassenen. Met de juiste zorg zal dit een van je beste investeringen zijn, omdat je kind er vele jaren gebruik van kan maken.

Beoordeling van matras Simba Hybride Stapelbed

Een afbeelding van Simba Hybride Stapelbed matras full size.

Simba stapelbed matras, ook wel Simba Hybrid kindermatras genoemd, is een 5-lagen constructie, 16 cm dik matras ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Door de afmetingen (190 x 90 cm) kan het gebruikt worden door tieners en zelfs volwassenen. De eerste laag is een hypoallergene, ademende hoes. Deze hoes is erg zacht en duurzaam, en het enige nadeel is dat hij niet afneembaar is.

De laag onder de hoes is opencellig schuim, dat ademend is door de constructie en ook verkoelend door de toevoeging van grafiet. Titanium Aerocoil-veren bieden ondersteuning en verdelen het lichaamsgewicht gelijkmatig. Onder de veren bevinden zich twee lagen die ondersteuning en stabiliteit bieden. De HD-schuimlaag heeft verstevigde randen en de onderlaag is gemaakt van stevig, ultra-duurzaam schuim met hoge dichtheid.

Je kind kan dit Simba-matras 200 nachten uitproberen en beslissen of hij het wil houden. Het is CertiPUT gecertificeerd dus het is veilig. Deze matras is ook milieuvriendelijk aangezien het koolstofneutraal.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

Wat wij goed vinden aan het Simba stapelbed matras

Wat we niet goed vonden aan het Simba stapelbed matras

Wat maakt dit product beter dan andere, vergelijkbare producten?

Simba matrassen zijn welbekend in de slaapbranche en het is duidelijk dat dit een wat duurder Simba product is. Als je een eersteklas matras wilt voor je kind, dan zal het niet misgaan als je kiest voor het Simba stapelbed matras. Dit matras heeft alle kenmerken van een eersteklas matras voor volwassenen, en dat is niet vaak het geval bij kindermatrassen.

Een afbeelding van Simba Hybrid stapelbed matras.

Kindermatrassen zijn vaak basic, terwijl dit model 5 lagen heeft, zowel comfortabel schuim als veren, dus het is een hybride. De ondersteunende veren zijn van hoge kwaliteit titanium veren die zorgt voor een gezonde houding van je kind tijdens het slapen. Het ademend vermogen is geweldig, dus je kind vindt het het hele jaar door comfortabel. Het is zeer duurzaam en een proefperiode van 200 nachten is meer dan genoeg, omdat het lichaam ongeveer 30 dagen nodig heeft om aan het nieuwe matras te wennen.

Hoe hebben we het product getest?

Omdat het Simba stapelbed matras verkrijgbaar is in slechts één maat, is bestellen heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten en wachten tot het matras bij je wordt afgeleverd.

Toen het arriveerde, controleerden we eerst op schade en het niveau van afwerking. Zoals verwacht is het vakmanschap van het hoogste niveau. Daarna hebben we duurzaamheidstests gedaan en de eerste twee dagen hebben we gewacht tot de uitgassing weg was.

Hoewel dit een matras voor kinderen is, was het voor ons gemakkelijk om het te testen, omdat de maat ook geschikt is voor volwassenen. Ons testteam, althans de leden van het testteam die korter zijn dan 185 cm, hebben het een aantal weken getest. Ze kwamen tot vergelijkbare conclusies als toen ze het Simba Hybrid matras voor volwassenen testten. Hoewel er een klein verschil is omdat het model voor kinderen 9 cm dunner is, zijn alle prestaties bijna hetzelfde.

Een afbeelding van Simba hybride stapelbed matras op een stapelbed.

We verwachten dat uw kind zeer tevreden zal zijn, want als de matras zo comfortabel en ondersteunend is voor volwassenen, zal dat zeker zo zijn voor kinderen. Verschillende leden van het testteam hebben het matras aan hun kinderen gegeven om het te testen en hoewel de kinderen niet zo'n gedetailleerde beoordeling kunnen geven, vertelden ze ons dat ze geweldig hadden geslapen.

Veelgestelde vragen over de matras van je Simba stapelbed

Hieronder volgen veelgestelde vragen over je nieuwe Simba stapelbed matras en de antwoorden op deze vragen zullen deze recensie afronden.

Is er een speciale matras voor stapelbedden?

Er zijn matrassen die speciaal geschikt zijn voor stapelbedden, maar ook elk matras kan geschikt zijn voor een stapelbed als de maat van het matras overeenkomt met de maat van het stapelbed.

Kan ik het Simba stapelbed matras op een lattenbodem leggen?

Ja, latten geven een stabiele en ondersteunende basis voor de matras.

Hoe lang gaat een Simba stapelbed matras gemiddeld mee?

Het Simba stapelbed matras is zeer duurzaam, dankzij de Simba techniek gaat het minstens 5 jaar mee, maar we verwachten dat het zelfs meer dan 10 jaar meegaat.

Hoe maak ik het matras van het Simba stapelbed schoon?

De hoes is niet afneembaar, dus je kunt dit matras niet schoonmaken behalve stofzuigen en je moet lakens gebruiken, die het ademend vermogen niet negatief beïnvloeden.

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Aanbevolen lectuur:

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Meer Matras Artikelen

Afbeelding van Hypnia Supreme Geheugenmatras
20 mei 2024

Hypnia Essential Hybride Matras Video Overzicht

{"@context": "https://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Hypnia Essential Hybrid Matras Review 2023", "description": "KEY FEAT ...
OTTY Hybride Matras
20 mei 2024

OTTY Original hybride matras beoordeling

Eerlijk gezegd is deze OTTY matras voor iedereen. Maar als we echt een groep mensen zouden moeten aanwijzen die waarschijnlijk het meeste baat...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands