Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Een matras eenvoudig en effectief reinigen in slechts 5 stappen

een profielafbeelding van TSA-auteur Alex

Geschreven door Alex Petrović

Gecertificeerd slaapadviseur

Aanbevolen afbeelding voor hoe je een matras schoonmaakt

20 mei 2024 7 min lezen

Vandaag bespreken we hoe je een matras schoonmaakt en je slaapkamer brandschoon en vuilvrij houdt. Volg deze 5 eenvoudige stappen en binnen een paar uur is alles weer brandschoon!

We brengen een derde van ons leven slapend door - Daarom is het essentieel om je matras schoon en vlekvrij te houden. Het kan echter een beetje ingewikkeld worden en je weet misschien niet waar je moet beginnen zodra Voorjaarsschoonmaak komt rond.

Dus we gaan het allemaal opdelen en elke stap die je moet nemen gedetailleerd beschrijven. We bespreken alle benodigdheden gaandeweg, maar de kans is groot dat je alles wat je nodig hebt om je matras op te frissen en zo schoon als een fluitje van een cent te maken, al in huis hebt! Maar laten we eerst eens bespreken of je matras überhaupt gereinigd moet worden.

Hoe vaak moet ik een matras schoonmaken?

Een afbeelding van een vrouw die haar schouders ophaalt en zich ergens over verbaast

Terwijl we allemaal wel ongeveer weten hoe vaak dingen zoals kleding moeten worden schoongemaakt, is een matras iets lastiger om uit te zoeken. Er is zelfs een goede kans dat sommigen van jullie deze taak al veel langer hebben uitgesteld dan je zou willen toegeven!

Laten we er dus voor gaan - als algemene vuistregel, je moet je matras twee keer per jaar reinigen. Er zijn echter een paar belangrijke opmerkingen bij dit getal. Zo moet je je matras waarschijnlijk vaker schoonmaken als je:

Een huisdier hebben

Hoeveel we ook van onze huisdieren houden, het valt niet te ontkennen dat een hond of kat in hetzelfde bed als jij leidt tot een snellere ophoping van haar. En als ze nog niet zindelijk zijn, zijn zweetvlekken wel het minste van je zorgen.

En als je ook een achtertuin hebt waar je haarballen graag spelen voor ze in huis komen, raden we aan om je matras minstens om de 3 maanden te reinigen. Je huisdieren verdienen immers net zo goed als jij een bed zonder schimmel en ziektekiemen!

Het bed delen

een afbeelding van een gezin dat een matras schoonmaakt

Als je het bed deelt met een partner, een peuter of allebei, zou het vaker reinigen van je matras op je to-do lijstje moeten staan. Ten eerste, Meer lichamen betekent meer lichaamsvloeistoffen, meer dode huid, meer zweetvlekken en als je peuter niet zindelijk is - meer urinevlekken.

En dan hebben we het er nog niet eens over dat het heel belangrijk is om alles schoon te houden als er een peuter in dat bed slaapt, omdat hun immuunsysteem misschien niet zo sterk is als dat van jou of je partner. Dus beter het zekere voor het onzekere nemen.

Eten in bed

Hoewel ontbijt op bed je een koninklijk gevoel geeft, kan het ook problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld, er kunnen allerlei insecten op het kruimelbuffet afkomen. Ten tweede kunnen kruimels, vuil en dode huidcellen zelfs ervoor zorgen dat je matras wat van zijn grip verliestDit leidt tot een gladde matras die je van een goede nachtrust kan beroven.

In het ideale geval zou je dus na elke maaltijd in bed op zijn minst lichtjes moeten opruimen. Als je dat niet doet, dan ten minste eens in de 3-4 maanden. Of eerder, als je toevallig insecten ziet rondhangen.

Stap 1: Voorbereidingen

Nu je weet of de matras gereinigd moet worden, laten we alles klaarzetten en echt beginnen met reinigen! Het eerste wat je zou willen doen, is zorgen voor alle aangrenzende stappen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Alle beddengoed wassen

Voordat we naar de matras zelf gaan, de lakens, kussenslopen, dekbedovertrekken en ander beddengoed dat je gebruikt uittrekken en wassen (zoals verzwaarde dekens, matrastoppers of ander beddengoed). Dit is immers waar je huid direct mee in contact komt, dus schoonhouden is een must!

Over het algemeen raden we aan om lakens wekelijks te wassenDe kans is dus groot dat ze jeuken om schoongemaakt te worden. Plus, als je al het beddengoed in één keer schoonmaakt, kun je genieten van die heerlijke, frisse slaap zodra je klaar bent met de matras.

Stap 1: Laat wat lucht binnen

Een afbeelding van een vrouw die het raam opent en frisse lucht binnenlaat

Tijdens het reinigen van je matras zal er veel stof in de lucht hangen en als je sterkere oplossingen gebruikt om vlekken op je matras te verwijderen, kunnen er ook geurtjes ontstaan.

Dus, Door alle ramen open te zetten en frisse lucht binnen te laten tijdens het proces, wordt het hele proces een stuk eenvoudiger en kun je later problemen voorkomen.

Over het algemeen is het beter om te overdrijven dan om deze stap te verkorten. Laat dus minstens een uur of langer een paar ramen wijd openstaan. Het is ook handig om die ramen open te houden terwijl je de matras schoonmaakt.

Stap 2: Stofzuigen

Een afbeelding van een vrouw die haar kamer stofzuigt

Nu alles is voorbereid, is het tijd om de stofzuiger tevoorschijn te halen en te beginnen met schoonmaken. Ideaal, wil je een hulpstuk voor stoffering gebruiken en ga van boven naar beneden over de matras. Je kunt de klus echter ook zonder hulpstuk klaren, je moet alleen iets voorzichtiger zijn.

Namelijk als de matras schuim heeft, oefen niet veel druk uit maar houd wat ruimte tussen het mondstuk en de matras. En als je een getuft matras hebt, zorg er dan voor dat je alle kleine spleten stofzuigt.

Als je de hele matras goed hebt bekeken, het is tijd om om te draaien. Dit klinkt misschien vervelend, maar het is heel belangrijk! Zoals we al eerder hebben gezegd, moet je ook huisstofmijt en huidcellen van onder de matras verwijderen, zodat de matras 's nachts niet gaat schuiven.

Ga net als bij de bovenste helft gewoon met de stofzuiger over het hele oppervlak als je je matras regelmatig schoonmaakt en er geen vlekken zijn. Echter, als je een dieptereiniging wiltWacht nog even met het omdraaien van de matras, want aan de andere kant moet nog meer gebeuren.

Stap 3: Geurtjes verwijderen

Een afbeelding van verschillende schoonmaakmiddelen ondergedompeld in zeepwater

Er zijn drie manieren om van geurtjes af te komen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: zuiveringszout. Laten we ze dus snel doornemen:

  • Gebruik alleen zuiveringszoutAls er geen grote vlekken of problemen met de matras zijn, strooi dan gewoon zuiveringszout over de matras. Laat het zuiveringszout ongeveer een uur zitten (maar hoe langer, hoe beter) en stofzuig alles dan op. Omdat het een natuurlijke ontgeurder is, zou het vage geurtjes moeten verwijderen.

Als bonustip kun je een goede etherische olie die je lekker vindt in kleine hoeveelheden gebruiken om de matras een extra heerlijke geur te geven.

Stap 4: Vlekken verwijderen

Een afbeelding van een vlek op witte lakens

Vlekken verwijderen kan een beetje ingewikkeld zijn. vooral als je niet meteen ingrijpt en de vlek tijd heeft gehad om in het materiaal te trekken.. Dit komt omdat een vlek, als deze onbehandeld blijft, zich kan vastzetten en veel hardnekkiger kan zijn als het erom gaat de vlek eruit te krijgen.

Idealiter zou je dus moeten proberen een vlek binnen enkele minuten uit te wassen. Maar als dat niet mogelijk is, zijn er een paar algemene richtlijnen die je moet volgen.

Laten we het dus hebben over de verschillende soorten vlekken en wat je kunt doen om ze te laten verdwijnen.

Hoe krijg je urine uit een matras?

Wanneer je deze vlekken opmerkt, is het belangrijk om zo snel mogelijk handelen. Gebruik toiletpapier om vocht van het oppervlak van de matras te absorberen en te voorkomen dat de vlek zich verspreidt. Strooi er vervolgens zuiveringszout over dat het resterende vocht en de geurtjes opneemt.

Roer het wasmiddel met zuiveringszout en besproei de vlek met deze oplossing. Laat de matras 10 minuten zo liggen en neem de overtollige vloeistof op met papier. Gebruik opnieuw zuiveringszout, maar strooi het over de hele matras en laat het zo lang mogelijk liggen. De volgende dag stofzuig je de resten van de matras en laat je de matras aan de lucht of zet je de ramen in de kamer open.

Deze zelfde methode zou over het algemeen moeten helpen met zweet- en braakvlekken ook.

Hoe bloed uit een matras halen

een bloedvlek op witte lakens.

Bloedvlekken kunnen het beste uit de matras worden verwijderd terwijl ze nog vers zijn. Als deze vlek opdroogt, keldert de kans om de matras vlekkeloos te houden van uur tot uur. Om snel van bloedvlekken af te komen, gebruik alleen koud waterHet eiwit in het bloed stolt namelijk in heet water en daarna is het bijna onmogelijk om vlekken te verwijderen.

Zelfs als het je lukt om ze daarna schoon te maken, zal er een gelig spoor achterblijven dat niet meer te verwijderen is.

Naast koud water heb je een vlekverwijderaar waarin je een schone doek drenkt. Breng het schoonmaakmiddel aan op de vlek met een natte doek en laat het even staan, ga dan pas verder met schoonmaken. Als je niet zeker weet of een bepaald product zal werken op de vlek, kijk dan goed op het etiket en/of doe een test. Kies een onopvallende plek en probeer uit hoe het product werkt, zodat je de matras niet kapot maakt.

Daarna komt het aan op ellebogenvet en wrijven. Een spuitfles pakken en wat meer oplossing op de matras sprenkelen of zuiveringszout toevoegen kan ook helpen.

Hoe krijg je wijn uit een matras?

een vrouw die een wijnvlek op een matrastopper dept.

Als je graag af en toe een wijntje drinkt in bed, kan het handig zijn om te weten hoe je van een wijnvlek afkomt. Ten eerste, als de vlek vers is, Doe wat zout op de vlek om vocht te absorberen en het wat makkelijker te maken.

Maak vanaf dit punt een oplossing van een deel afwasmiddel en twee delen waterstofperoxide. Neem een schone doek, dep die in de oplossing en maak de vlek dan voorzichtig schoon. Zorg ervoor dat je niet wrijft, maar dept zodat de vlek oplost in plaats van dieper in de matras door te dringen.

Stap 5: Alles luchten

Een afbeelding van een vrouw die een ventilator vasthoudt om af te koelen

Zoals we in de voorbereidingsfase al hebben gezegd, is het essentieel om na het schoonmaken te luchten. Laat de matras indien mogelijk buiten in direct zonlicht liggen met een mat eronder. Zo niet, zet dan alle ramen en deuren open. Laat het minstens een paar uur zitten.

Je kunt deze tijd ook gebruiken om het beddengoed op te ruimen en het bedframe schoon te vegen. Hoewel het lang niet zo vuil zal zijn als de matras, is het toch nuttig om het af en toe schoon te vegen om alles fris te houden.

Hoe houd je je matras langer schoon?

Nu je weet hoe je een matras schoonmaakt, wil je er misschien geen maandelijkse taak van maken. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om het minder vaak schoonmaken tot een haalbare strategie te maken.

Koop een matrasbeschermer

Een afbeelding van een gewatteerde matrasbeschermer.

Een goede matrasbeschermer kan je leven op heel wat manieren vergemakkelijken. Ten eerste, Als je een waterdichte matrasbeschermer koopt, kun je in principe het hele gedeelte "vlekken" van dit artikel overslaan.

Ten tweede, omdat er een buffer is tussen jou en de gloednieuw matras Zelf heb je minder kans op bedwantsen en het vuil zal zich veel minder snel ophopen. We raden nog steeds aan om de matras van tijd tot tijd goed schoon te maken en de matrashoes moet nog steeds goed onderhouden worden, maar alles bij elkaar zou het een stuk eenvoudiger moeten zijn.

En als je meer wilt weten over matrasbeschermers - zoals waar je op moet letten of welke materialen de beste resultaten bieden, raden we je aan om onze top 8 van aanbevolen matrasbeschermers te lezen.

Laat je matras elke ochtend luchten

Hoewel dit niet zo levensveranderend is als het aanschaffen van een matrasbeschermer, het kan de omgang met geuren een stuk eenvoudiger maken. Het enige wat je hoeft te doen is je lakens uittrekken nadat je wakker wordt en een raam openzetten.

Door de matras op deze manier te laten luchten, blijven geurtjes minder snel hangen en blijft uw matras langer fris. En als er toch een vlek ontstaat, is de kans groter dat u die in een vroeg stadium ontdekt en opruimt voordat de vlek zich verspreidt.

Maak van je bed alleen een slaapzone

Hoewel het misschien een domper is, kan het opleggen van strikte regels met betrekking tot je bed je een hoop problemen besparen. Bijvoorbeeld, Het maken van strikte regels over eten, drinken of roken in bed zal op de lange termijn zeker een verschil maken.

En als je een huisdier hebt, zal een luxe hondenbed waar ze in kunnen slapen in plaats van bij jou in te springen, alles een stuk gemakkelijker maken. Maak je geen zorgen, de hond zal er ook niet onder lijden, want een eigen hondenbed kan hem op de lange termijn heel gelukkig maken!

Hoe maak je een matrasbeschermer schoon?

Een afbeelding van een man die het bed opmaakt en de lakens erop legt

Als je al een matrastopper of -beschermer hebt, hoef je de matras zelf niet zo vaak schoon te maken. Je moet echter nog steeds schoonmaken wat er bovenop ligt, dus er is nog steeds werk aan de winkel.

Als het om een matrasbeschermer gaat, is het meestal vrij eenvoudig. Als hij waterdicht is, Neem gewoon een vochtige doek en wrijf het goed schoon.. Je kunt ook een schoonmaakmiddel gebruiken als je extra grondig wilt zijn. Beschermers zijn meestal vrij stevig en gemakkelijk te onderhouden.

Bij matrastoppers liggen de zaken een stuk ingewikkelder. Het kan zelfs net zo inspannend zijn als het reinigen van de matras zelf. Dus als je een gedetailleerde gids wilt over hoe maak je een matras topper schoonGa naar ons artikel over dit onderwerp.

Hoe maak je een traagschuimmatras schoon?

Een afbeelding van een schoon wit traagschuim matras

Hier zijn enkele algemene regels die je moet volgen bij het reinigen van een traagschuim matras:

  • Controleer altijd de onderhoudsinstructies: Dit is iets wat je voor alle beddengoed zou moeten doen, maar het is vooral belangrijk als het om traagschuim gaat. Je wilt vooral controleren welke schoonmaakmiddelen je kunt gebruiken zonder het schuim te beschadigen.
  • Gebruik niet te veel water: wees altijd voorzichtig en gebruik een licht vochtige doek. De reden hiervoor is dat het overtollige vocht in het schuim kan trekken en de kwaliteit ervan kan verpesten (samen met het verpesten van de garantie).

Voor de duidelijkheid: dit geldt ook voor hybride matrassen, omdat deze bijna altijd traagschuim als bovenlaag hebben - waardoor het direct in contact komt met eventueel morsen.

4 beste matras vlekverwijderaars die je moet hebben

Tot nu toe hebben we je verteld welke gereedschappen en materialen je nodig hebt om een matras te reinigen en hoe je de matras goed voorbereidt op de reiniging en eventuele nare geurtjes verwijdert. Maar onze gids over matrasreiniging zou niet compleet zijn als we deze bonussectie niet hadden toegevoegd, waarin we de beste vlekverwijderaars voor matrassen bespreken. Dus laten we beginnen met onze persoonlijke aanbevelingen!

BESTE REINIGINGSMIDDEL - Charles Kent vlekkenverwijderaar voor matrassen

Als je ingedroogde organische vlekken en vastzittend vuil ziet, dan kan de Charles Kent Matras vlekkenverwijderaar je helpen deze vlekken te verwijderen.
BESTE SCHOONMAAKMIDDEL
Productafbeelding van Charles Kent matrasvlekkenverwijderaar

Wanneer je er niet in slaagt om vlekken te verwijderen met behulp van je zelfgemaakte schoonmaakmiddelen, het is tijd om de grote kanonnen tevoorschijn te halen - in dit geval de Charles Kent Matrasvlekkenverwijderaar. Dit product in een sprayflacon verwijdert zeer hardnekkige vlekken en ingebed vuil, zelfs als ze zijn opgedroogd. in. Bovendien helpt onaangename geurtjes te elimineren en maakt je matras fris.

Een ander voordeel van dit product is dat het heel gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft het alleen maar op de plek te spuiten en het zijn werk te laten doen. Je hoeft niet te schrobben of iets anders te doen. Het verwijdert zelfs urine- en fecaliënvlekken. Het kan ook gebruikt worden op alle soorten matrassen, inclusief traagschuimmatrassen, wat een groot pluspunt is.

Voordelen

Goede spreiding
Het zit in een spuitfles
Lokaal gemaakt
Made
Frisse geur
Een groot pluspunt als het gaat om beddengoedproducten

Nadelen

Misschien niet voor iedereen
Sommige allergiepatiënten klaagden
Kan het niet allemaal oplossen
Niet even efficiënt op alle materialen
Niet te budgetvriendelijk
Duur in vergelijking met vergelijkbare producten.

BESTE STOFZUIGER - Iris Ohyama 530443 400W

De meeste mensen gebruiken een gewone stofzuiger om een matras te stofzuigen, maar je zult veel betere resultaten krijgen als je de Iris Ohyama 530443, 400W aanschaft.
BESTE STOFZUIGER
Productafbeelding voor de Iris Ohyama 530443 400W

Waarom zou je moeite doen voor een grote stofzuiger die moeilijk te manoeuvreren is, als er een een lichtgewicht stofzuiger speciaal ontworpen om matrassen en meubels schoon te maken? De Iris Ohyama 530443, 400W verwijdert stofmijten en andere allergenen met gemak van matrassen, banken en kussens. Volgens de fabrikant verwijdert 98% allergenen in minder dan 3 minutenwaardoor het ideaal is voor iedereen die 's nachts niet kan stoppen met niezen.

Het produceert 6000 trillingen per minuut om de deeltjes naar het oppervlak van de matras te brengen en ze vervolgens eenvoudig op te zuigen, wat leidt tot een veel diepere reiniging. Hij heeft ook 3 verwarmingsvermogens om zich aan te passen aan de mate van vervuiling. Hij is licht van gewicht en dus gemakkelijk te gebruiken.

Voordelen

Goede motor
6000 trillingen per minuut
Goed aanbod
3 verwarmingsvermogens
Lichtgewicht
Gemakkelijk mee te nemen

Nadelen

Niet te budgetvriendelijk
Niet de meest betaalbare
Misschien geen dekking
Geen informatie over garantie
Een beetje volumineuzer
Bedraad, niet draadloos

BESTE STOOMPROEIER - MLMLANT Handstoomreiniger 1000W

Hete stoom helpt je om je matras volledig te reinigen van vlekken, allergenen en vuil met minimale inspanning.
BESTE STOOMREINIGER
Productafbeelding van de MLMLANT Handstoomreiniger 1000W

Als je een gebruiksvriendelijke stoomreiniger nodig hebt, raden we je de MLMLANT Handbediende Stoomreiniger, 1000W aan, omdat hij erg krachtig en effectief is. Hij heeft 1050W vermogen, dus Het snijdt door vet, voegen of vlekken heen. Deze hogedrukstoomboot wordt geleverd met een 9-delige accessoireset ook, die elk een ander probleem aanpakken.

Het is 100% veilig, zonder schadelijke dampen en chemicaliën. Bovendien kun je het gebruiken voor matrassen en meubels, je kunt het ook gebruiken voor keramiek, marmer, graniet, hardhouten vloeren, koelkasten en vele andere plaatsen - waardoor het een geweldige investering is.

Voordelen

Fatsoenlijk vermogen
1050 W vermogen
Kan veel bevatten
Goede capaciteit
Aanpasbaar
9 verschillende spuitmonden

Nadelen

Zwaar
Niet gemakkelijk mee te nemen
Kan niet te lang aanblijven
Machine heeft rust nodig
Niet gemakkelijk te manoeuvreren
Kort snoer

BEST ODOUR ELIMINATOR - Dirtbusters Matras Geur Eliminator

De Dirtbusters Matras Geur Eliminator bevat een unieke formule die continu werkt om geurtjes te verwijderen.
BESTE GEURVERDRIJVER
Productafbeelding van de Dirtbusters Matrasgeurverdrijver

Wat deze geurverwijderaar onderscheidt van sommige andere die je op de markt kunt vinden, is de unieke formule die continu reactiveert om slechte geuren te verwijderen. Op deze manier worden geuren bij de bron geëlimineerd en blijft dit product de matras ook tussen de schoonmaakbeurten door ontgeuren.

Wat ook heel belangrijk is aan de Dirtbusters Matras Geur Eliminator is dat het een "geurslot"Als je dus eenmaal een ongewenste geur hebt geneutraliseerd, betekent dit dat de geur niet opnieuw kan worden geactiveerd. Toegegeven, dit is misschien gewoon een gimmick, maar de spray doet nog steeds wonderen! Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Je verstuift het gewoon op de aangetaste plekken en binnen een paar uur zou het probleem opgelost moeten zijn.

Voordelen

Oplossing voor de lange termijn
Continue geurneutralisatie
Geen raketwetenschap
Eenvoudig te gebruiken
Heel handig als je peuters hebt
Urine neutralisator

Nadelen

Geen variëteit
Slechts één geur
Duur
Geen budgetvriendelijke optie
Misschien niet voor iedereen
Geen hypoallergeen label

Veelgestelde vragen over hoe je een matras gemakkelijk en effectief schoonmaakt

Laten we nu verder gaan met een aantal veelgestelde vragen over matrasreiniging en het spik en span houden van je slaapkamer!

Hoe vaak moet je je matras vervangen?

Je kunt maar zoveel schoonmaken voordat je de matras moet weggooien. Over het algemeen moet u na 5 jaar op zoek gaan naar tekenen van slijtage, zoals bobbels, scheuren, verkleuring enz.

Moet ik een matrasspray gebruiken?

Over het algemeen is een mengsel van een mild wasmiddel, zuiveringszout en water meestal voldoende. Het kan echter een goed idee zijn om een enzymreiniger te gebruiken voor het wassen van beddengoed, omdat deze speciaal is ontworpen om biologische vlekken aan te pakken (zoals zweet, urine en bloed).

Moet ik waterstofperoxide gebruiken voor vlekken?

Waterstofperoxide is over het algemeen erg efficiënt als het gaat om het verwijderen van vlekken op basis van eiwitten en planten. Het is niet noodzakelijk, maar kan voor wat extra kick zorgen als je een dieptereiniging doet en je matras niet regelmatig controleert.

Moet ik mijn matras professioneel laten reinigen?

Voor de meeste mensen is het niet nodig om je matras professioneel te laten reinigen. Maar als je gewoonweg geen tijd hebt om het zelf te doen of gezondheidsproblemen hebt waardoor je matras helemaal brandschoon moet zijn, is het misschien de beste optie om het door een professional te laten doen.

Is stoomreiniging goed voor je matras?

Als je een matras met stoom wilt reinigen, is het essentieel om het onderhoudsetiket te lezen! Dit komt omdat sommige matrastypes (zoals traagschuimmatrassen) geruïneerd kunnen worden met stoom. Stevigere modellen (zoals sommige springveermatrassen) houden echter niet alleen stand, maar komen er na de stoomreiniging ook nog eens brandschoon uit.

Wat is de beste manier om een matras schoon te maken?

De beste manier om een matras schoon te maken is door een professional in te huren. Om het eenvoudig en effectief te houden en het risico op beschadiging van de matras te minimaliseren, kun je het beste lauw water, zuiveringszout en een mild afwasmiddel gebruiken en de matras schrobben.

Over de auteur

Alex Petrović
Slaap Consultant
A CPD gecertificeerd slaapadviseur met meer dan 2000 uur onderzoek naar alle verschillende manieren waarop we een goede nachtrust kunnen krijgen. Als voormalig slapeloze weet ik hoe moeilijk het leven kan zijn zonder nachtelijk herstel en ik vind het geweldig dat ik alles wat ik heb geleerd met jullie kan delen. Hopelijk kunnen we allemaal rustig slapen!
Verwante berichten

Meer richtlijnen voor een goede nachtrust

Uitgelichte afbeelding van hoe je een piepend bed repareert.
20 mei 2024

Hoe repareer je een piepend bed?

Soms kan het lastig zijn om erachter te komen waarom je bed piept. Dit is vaak het gevolg van slijtage, maar het is n...
Uitgelichte afbeelding van hoe je bewegingsoverdracht in bed kunt verminderen.
19 mei 2024

Hoe de overdracht van beweging in bed verminderen?

Matrassen van traagschuim hebben echter ook hun gebreken. Ze hebben bijvoorbeeld niet altijd de beste temperatuurregeling. Dit me...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands