Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Laatst bijgewerkt op 20 mei 2024

Coole Voetbal Slaapkamer Ideeën

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

CPD Slaap Adviseur

Afbeelding voor voetbal slaapkamer ideeën
Vertelt je kleine sporter je steeds over zijn ideeën voor de voetbalslaapkamer? Misschien is het tijd om te luisteren met behulp van onze ideeën.

Geef toe - coole ideeën voor de slaapkamer zijn een geweldig gespreksonderwerp voor je vrienden. Je doel moet zijn dat hun vrienden smeken om hetzelfde ontwerp in hun kamer. Dan weet je dat je de kinderkamer te pakken hebt. Je kunt een make-over doen die zo eenvoudig is als het veranderen van de kleur van de muren, of je kunt een totale make-over doen met voetbalkussens en andere leuke accessoires.

Als ze voetbalgek zijn, kun je ideeën voor een voetbalslaapkamer uitproberen!

Hoe plan je een voetbalslaapkamer?

Het kan lastig zijn om het ontwerp van de droomslaapkamer voor je kleine voetbalfan te perfectioneren. Er is echter genoeg om mee te spelen om iets spectaculairs te creëren. Het kan gemakkelijk worden als je je gedachten erop richt en je ideeën voor de voetbalslaapkamer voor je kinderen van tevoren plant.

Kies het beste voetbalteam

Kinderen hebben hun favoriete team en weten vaak heel goed wie dat is. Dus voordat je begint met versieren, moet je erachter komen voor welk team ze supporteren. Sommige kinderen veranderen elke week van mening, afhankelijk van wie wedstrijd na wedstrijd wint. Het is de moeite waard om te controleren of ze zeker zijn van hun teamkeuze. Zo niet, dan kun je verschillende teamkleuren gebruiken en een meer algemene voetbalkamer maken.

Gebruik teamkleuren

De meeste teams vertrouwen op het gebruik van één primaire basiskleur voor de badge en het merk, dus we stellen voor om dit als uitgangspunt te nemen. Alle andere kleuren die ze hebben kunnen worden gebruikt als accentkleuren. Arsenal is bijvoorbeeld overwegend rood met goud en navy, Man United is rood met geel en Chelsea is blauw met wit. Dit is het beste kleurenpalet dat je kunt gebruiken voor een voetbalslaapkamer.

Bedenk een idee voor een accentmuur

De eerste optie zou een felle muurkleur kunnen zijn terwijl je de andere effen houdt. Aan de andere kant kun je een verbluffend gedetailleerde foto ophangen die de hele muur vult als een muurschildering. Een ander alternatief is om hun teambadge over één muur te verspreiden - dat zal zeker ieders aandacht trekken.

Bereken de ruimte die je hebt

Voordat je de kamer begint te vullen met een paar unieke en ongewone accessoires, moet je even nadenken over de ruimte die je hebt voor dit alles. Je wilt niet te ver vooruitlopen met je ideeën dat er geen ruimte meer is om ze op de juiste plek te zetten. Zodra je weet hoeveel opbergruimte je hebt, hoeveel vloeroppervlak je hebt en welke hoekjes je nog meer kunt gebruiken, kies je de slaapkamermeubels.

Vind iets dat het wow-effect geeft

Als ze opgewonden raken als hun team scoort, kun je iets vinden dat dat moment vastlegt. Het kan een foto van een winnend doelpunt zijn die elke keer dat ze ernaar kijken plezier brengt. Anders kun je besluiten om een gesigneerd voetbalshirt in te lijsten en aan de muur te hangen - dit zou een geweldige verrassing zijn voor alle voetbalfans.

Hoe-plan-je-een-voetbal-slaapkamer-voetbal-in-goal

Onze beste voetbalideeën

Om je een beter beeld te geven van een aantal voetbalideeën, hebben we geprobeerd om elke slaapkamercategorie apart te behandelen om je te laten zien wat we aanraden in een voetbalslaapkamer.

Voetbalaccessoires

Dit is het zachte meubilair dat je toevoegt aan de kamer, net als andere woondecoraties. Voor iets leukers zijn er vloerkleden in de vorm van een voetbalveld, die de kamer echt samenbrengen en gezelliger maken. Natuurlijk kun je ook kussens in de vorm van een voetbal kopen.

Voetbal beddengoed

Het beddengoed voor je kinderen kan een complete set zijn met een dekbedovertrek en een kussensloop - met veel voetballen, leuke/gewaagde patronen of het team van hun keuze. Een bed staat meestal centraal in de slaapkamer, dus je wilt dat het beddengoed net zo spannend is als de rest van de kamer. Als er echter iets is dat je wilt laten opvallen, kun je besluiten om het beddengoed subtiel te houden en je te richten op de omringende inrichting.

Perfecte muurdecoratie, muurkunst en muurstickers

Er bestaan opbergrekken voor ballen, zodat ze aan de muur kunnen worden bevestigd om een vintage voetbal, een iconische voetbal of een andere voetbal die ze hebben gekregen te laten zien. De meest voor de hand liggende suggestie zou zijn om een galeriemuur vol met verschillende voetbalgerelateerde prints te maken. Als je op zoek bent naar iets unieks, kijk dan eens naar gepersonaliseerde muurstickers, zoals een silhouet van een voetballer met de naam van je kind op de achterkant van het shirt.

Een ander idee dat we aanraden is het motto van het team als muursticker op een accentmuur.

Onze-top-voetbalideeën-voetbal

Opvallende lichtschakelaar

De lichtschakelaar kan heel gewoon en saai zijn, dus waarom maak je er geen deel van uit? Vermom de schakelaar als een voetbal door een sticker te gebruiken die daarvoor is ontworpen. Je kunt er een afbeelding van een stadion of een voetbalveld van maken of er een kleine voetbal op laten rusten. Maak het leuk - het zijn de kleine details die mensen leuk zullen vinden en waar ze het meest van onder de indruk zullen zijn.

Fauteuil met voetbalthema

Het is misschien moeilijker om een op voetbal geïnspireerde fauteuil te vinden, maar je zult zeker een voetbalvormige zitzak vinden. Voor het volledige effect kun je ook een bijpassende poef kopen - er gaat niets boven een plek om je voeten op te leggen.

Conclusie

Ideeën voor voetbalslaapkamers voor jongens en meisjes zijn altijd een goed thema om mee te werken als je niet weet wat je moet doen. Het kan aangepast aan elk kind met hun liefde voor en interesse in voetbal. Alle kleuren van voetbalteams werken samen met vele andere kleuren, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Probeer onze tips en ideeën uit en kijk hoe het jou vergaat!

Zeg het voort

Aanbevolen lectuur:

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands