Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Laatst bijgewerkt op 19 mei 2024

Waarom je een bundel van Emma Sleep zou moeten kopen

een hoofdfoto van onze recensent Connie

Geschreven door Connie

CPD Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Slaap Adviseur

Knop Sluiten
Het vinden van je ideale bedframe, samen met slaapbenodigdheden, kan erg duur worden. De Slaapadviseurs hebben een selectie afgeprijsde bundels ontdekt bij Emma Sleep die hier verandering in kunnen brengen.

De Slaapadviseurs waren op zoek naar de beste bundels van een vertrouwd slaapmerk. Een bundel met een bedframe, een matras, kussens en eventuele extra accessoires zou een bonus zijn. Bijvoorbeeld een matrasbeschermer of een dekbed. Wij vonden de beste bundels bij Emma Sleep die bestaan uit drie of vier Emma-producten, waaronder het Emma Premium Matras.

We hebben een aantal van hun beste deals verzameld, zodat je altijd de beste bundelaanbieding kunt vinden.

Uit welke bedbundels kun je kiezen?

Emma Sleep heeft veel bundels beschikbaar, met elk verschillende Emma bedden en een kleine variatie in de aanvullende producten. Er is er één die bij uw stijl of slaapkamerinterieur past en tegelijkertijd uw problemen oplost. Dus als je op het punt staat te verhuizen of als je een nieuw Emma-matras wilt kopen, kun je een kijkje nemen bij hun bundelaanbiedingen.

Hier vind je een overzicht van een aantal van onze favoriete bundels:

Ottoman: Het beste voor het opbergen van de seizoensgarderobe van het hele gezin

onze presentatrice laat Emma's Ottoman Premium Pack-bundel zien

Al je opslagproblemen oplossen.

Als eerste ontdekten we een tijdloos en opvallend Ottoman bedframe. Het biedt veel opbergruimte voor je partner, je kinderen, je hond, je oudtante en je klerenkast, maar ook voor je koffers die je maar één keer hebt gebruikt (dat is misschien overdreven, maar er passen er minstens vier van mij onder...). Hij wordt geleverd met het Emma Premium matras, een matrasbeschermer en twee Emma Original kussens. U hebt de keuze uit een tweepersoonsmatras, een kingsize matras en een superkingsize matras, en u kunt kiezen uit twee kleuren.

All-in-One Divan: gemakkelijk toegang tot je dagelijkse benodigdheden

emma-all-in-one-divan-bundel

Voor al je styling- en organisatiebehoeften.

Nog een praktisch, maar stijlvol bed. Creëer je rommelvrije slaapkamer met de Divanbed die voldoende opbergruimte onder het bed biedt, bestaande uit vier lades, om je vloer vrij te houden. De bundel bestaat uit het Original matras, twee Original kussens en het Cloud dekbed. Je kunt kiezen voor een neutraal beige bed of een chique donkergrijs - beide verkrijgbaar in drie maten.

Handtekening: Blijf aanpassen voor degenen die besluiteloos zijn

Emma Signature Comfort bundel in de slaapkamer

Zet de klas in klasse.

Een gezellig bed op maat, helemaal in jouw stijl. Deze bundel bevat het Signature-bed waarbij je de keuze hebt uit twee kleurstellingen, wel of geen hoofdeinde en het ontwerp van het hoofdeinde als je daarvoor kiest. Er is ook een optie om opbergruimte onder het bed toe te voegen - of je nu kiest voor twee of vier lades, ze passen precies - dus het is echt aanpasbaar aan je behoeften. Het is verkrijgbaar in drie maten en bevat ook een Original matras, het Cloud dekbed en twee Original kussens.

Onze bundel keuze

Emma stuurde ons de Ottoman Bed Bundle om uit te proberen. We ontvingen een Emma kingsize matras, een kingsize bed, een matrasbeschermer en twee kussens. Met hun aanbiedingen kun je dezelfde bundel (of een vergelijkbare bundel) krijgen en jezelf bijna 60% besparen! En als dat nog niet genoeg is om je over te halen, kun je de betaling zelfs spreiden zodat het niet een grote som geld is die in één keer van je bank wordt gehaald - vooral met de stijgende kosten van levensonderhoud. Het is echt duurzaam comfort, stijlvol en een absoluut koopje.

Hier is wat we er allemaal van vonden...

Emma Ottomaans Bed

productafbeelding van Emma Ottoman bed bundel

Zodra we de verpakking van het bed openmaakten, waren we verbaasd over hoe zacht de stof op het frame was. Gewoon ongelooflijk. De houten lattenbodem biedt voldoende ondersteuning en zorgt tegelijkertijd voor luchtdoorstroming, zodat je een perfecte nachtrust hebt.

Het is van zo'n hoge kwaliteit met het getufte gestoffeerde hoofdeinde en extreem praktisch met de grote opslagcapaciteit die je slaapkamer 24/7 opgeruimd kan houden.

Met een geweldig mechanisme heb je gemakkelijk toegang tot de volledige opbergruimte (groot genoeg voor honderd paar schoenen!). Je kunt dus voor altijd afscheid nemen van een rommelige slaapkamer.

Emma NextGen Premium Matras

emma-premium-matras

Vervolgens hebben we het bekroonde matras, en we denken dat het welverdiend is. Het Emma NextGen Premium matras gebruikt minder traagschuim met een hoge laag zonvering. Ik vond liggen op het matras extreem comfortabel - ik wilde niet van het nieuwe matras af en terugschakelen naar mijn oude matras was een trieste ervaring (zelfs ik moet misschien binnenkort mijn eigen matras kopen).

Natuurlijk is comfort belangrijk, maar ademend vermogen ook. Met het NextGen Premium matras kun je comfortabel slapen zonder risico op oververhitting dankzij het Airgocell schuim. Dit betekent dat het schuim met open poriën zorgt voor luchtcirculatie, terwijl het ook warmte vasthoudt als dat nodig is. Je slaapomgeving past zich aan jou, je lichaamstemperatuur en je vorm aan.

Emma Origineel Kussen

Een foto van een TSA-recensent die het Emma Original-kussen vasthoudt

Het ideale kussen voor alle slaaphoudingen. Je kunt de lagen aanpassen voor maximaal comfort voor een goede slaapkwaliteit. Het is een traagschuim hoofdkussen dat uit drie lagen bestaat - als combinatieslaper heb ik verschillende varianten geprobeerd. Ik heb ervoor gekozen om alle drie de lagen te gebruiken omdat ik voornamelijk op mijn zij slaap en het comfortabel genoeg is in andere posities. Buikslapers zijn echter het beste af met één laag en rugslapers zullen de voorkeur geven aan twee of drie lagen.

De combinatie van de kussens met de Emma matras is een hemelse combinatie. Je ruggengraat wordt uitgelijnd, te beginnen met het verlichten van de druk in je nek.

Emma Matrasbeschermer

onze recensent legt een Emma Matrasbeschermer over een matras

Na ontvangst van je nieuwe NextGen Premium Emma matrasHet laatste wat je wilt, is het verpesten van je ochtendkoffie. Vooral als je onhandig bent zoals ik en er om bekend staat dat je 90% van de tijd je drankjes morst. Dan kunnen we de matrasbeschermer zeker aanraden, want hij is waterbestendig. Gelukkig voor jou maakt hij deel uit van deze bundel, zodat je nog een extra beschermingslaag hebt. Als je de beschermer gebruikt, blijft je Emma matras elke nacht in de beste staat.

Laatste opmerkingen: de levering en montage

Levering

We plaatsten onze bestelling online en volgden de levering via de website. Daarop kun je de reis zien en wanneer het is verzonden. We kregen een paar dagen voor de bezorging een sms met een datum, die werd gevolgd door een tijdslot van drie uur. Op de dag zelf kregen we een bericht toen ze er bijna waren en de chauffeur belde om het te bevestigen. Het kwam eigenlijk te vroeg, maar ze gaven ons genoeg tijd zodat we klaar waren om te tekenen. Dit betekende dat we onze dag eromheen konden plannen en onze vergaderingen en to-do lijst konden inplannen. Het bed kwam in drie dozen, de matras in een andere doos en de kussens in afzonderlijke dozen. Elke doos voor het bed was vrij zwaar, maar gelukkig brengen de chauffeurs het naar de kamer van je keuze zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het gewicht.

monteren

Toen was het tijd om het bed op te zetten. We hebben het bed met twee personen in elkaar gezet, wat we iedereen die het aanschaft zouden aanraden - in je eentje in elkaar zetten kan lastig zijn bij het uitlijnen van de gaten of het optillen van sommige stukken. Alles wat we nodig hadden werd meegeleverd, dus een inbussleutel en een kleine moersleutel voor de bouten en schroeven. Wat misschien handig is, is een hamer voor een van de stappen om de schroeven gelijk te maken met het frame. Wij hadden er echter geen toen we het bed opmaakten en er zijn geen problemen geweest, dus het is niet essentieel. Het kan een paar uur duren voordat de matras is uitgezet en het kan zijn dat de optimale hoogte pas na een paar dagen wordt bereikt. U kunt er echter op slapen op de dag dat u het openmaakt. Houd er rekening mee dat er een lichte uitgassing is (wat heel normaal is bij traagschuim), maar dat duurt niet lang. Je kunt ervoor kiezen om het 's nachts te laten luchten of als je dat niet zo erg vindt, kun je er gewoon op slapen.

onze reviewer die alle items uit de Emma-bundel samenvoegt

Toen we het bed in elkaar zetten, vonden we de zuigers een beetje stijf. Het kost wel wat kracht om het naar beneden te duwen (een persoon op elke hoek aan het einde van het bed werkt goed) en als je het een paar keer gedaan hebt, wordt het gemakkelijker. Als je het gewicht van de matras erop legt, gaat de beweging supervloeiend. We vonden de instructies voor Ottoman Bed online die ons hielp met de volledige montage.

Conclusie

Je kunt dus alle vijf producten in een bundeldeal krijgen om je slaapkamer make-over veel gemakkelijker te maken (we zullen je een geheim verklappen: er lijkt altijd wel een aanbieding te zijn). In plaats van rond te shoppen voor elk product om een knus bed te creëren, kun je ze allemaal samen geleverd krijgen - je kunt het zelfs dezelfde nacht nog klaar hebben staan om in te slapen. De Ottoman Bed bundel is misschien niet de bundel voor jou, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om de andere beschikbare bundels te bekijken. De bijgeleverde producten kunnen zelfs van maand tot maand veranderen, dus houd in de gaten welke je leuk vindt. Na het uitproberen van een hele bundel kunnen we bevestigen dat je het gevoel hebt dat je in luxe slaapt.

Deze pagina is gemaakt in samenwerking met Emma.

Zeg het voort

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands