Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Waarom je het Panda Matras zou moeten kopen

kopfoto van auteur Connie

Geschreven door Connie

CPD Slaap Adviseur

Een profielfoto voor Rob, onze slaapadviseur

Gepresenteerd door

Rob - Onze presentatoren

Knop Sluiten

20 mei 2024 4 min lezen

Het kan moeilijk zijn om een matras te vinden voor iedereen in het gezin - wat als we je vertellen dat Panda London er een heeft die aan alle behoeften voldoet? Hun matras kan een oplossing zijn voor elk probleem.

De slaapadviseurs zijn voortdurend op zoek naar producten die kunnen helpen bij het oplossen van problemen die je kunt hebben als je probeert te slapen. Dus een matras dat aan alle eisen voldoet door ondersteunend, maar toch comfortabel, zeer ademend, maar toch temperatuurregulerend en milieuvriendelijk te zijn, is altijd een voordeel. We hebben de Panda matras gevonden die geweldig is voor alle soorten slapers. Het is de enige Panda matras waar ze jaren onderzoek naar hebben gedaan en wetenschap met natuur hebben gecombineerd. Panda London beweert het meest ademende hybride bamboematras van het Verenigd Koninkrijk te hebben gemaakt - en hier is waarom we het daar niet mee oneens zijn.

Laat ons je alles vertellen over onze ervaring met Panda's matras van topkwaliteit.

Connie - Slaapadviseur
"Voelt zacht aan, is comfortabel en van hoge kwaliteit - alles voor een redelijke prijs"

Veel lagen, maar wat dan nog?

een hoekopname van de pandamatras

Met in totaal zes lagen doet de marketing van hun luxe matras een beetje denken aan The Princess And The Pea.

Maar elke laag is zorgvuldig ontworpen om je vanaf de eerste nacht een betere nachtrust te geven. Ik nam een kijkje in de afneembare hoes om alle lagen te zien die zijn gebruikt en kon niet wachten om te zien hoe goed ze samenwerkten. Waar traagschuim bekend staat om het vasthouden van warmte, heeft Panda dit tegengegaan door gebruik te maken van verse bamboe. De hoes is gemaakt van bamboestof en de bovenste schuimlaag is doordrenkt met bamboe. De natuur biedt ook een antwoord op andere ontwerpuitdagingen, want bamboe is niet alleen temperatuurregulerend. Het is ook geurbestendig, antibacterieel, hypoallergeen en heeft vochtafvoerende eigenschappen om vocht 's nachts van je huid weg te trekken, zodat je je fris voelt.

De perfecte matras voor elke slaper

Heerlijk tegen pijn

Mensen met rug-, nek- of chronische pijn hebben baat bij de Panda matras omdat het de drukpunten verlicht. In combinatie met een Panda hoofdkussen blijft je hoofd ondersteund en in balans. Het Panda Hybrid matras is geschikt voor iedereen - rugslapers, zijslapers, warmslapers, koudslapers - noem maar op, ze zullen het heerlijk vinden. Het matras past bij veel oplossingen, maar we willen ons richten op het feit dat het een orthopedisch matras is. Ik vond het matras vrij stevig toen ik er voor het eerst op ging liggen, maar het vormde zich al snel naar mijn positie. Deze stevigheid komt van de kernlaag OrthoAlign Foam™, wat in feite een schuim met hoge dichtheid is dat de wervelkolom ondersteunt en uitlijnt.

De reden dat Panda London alleen een stevige matras aanbiedt, is dat het veel langer duurt voordat de matras doorzakt en afbladdert in vergelijking met andere matrassen. Door het matras stevig te houden, gaat het langer mee en dat maakt het echt voordelig. Het verliest niet zo snel aan effectiviteit, dus je hoeft het niet om de paar jaar te vervangen.

Ongelooflijk comfort

onze recensent slaapt op de panda hybride bamboe matras

Je hoeft je geen zorgen te maken dat het te stevig is, dus je hoeft niet ook nog een matras topper te kopen. Je matras zal je comfort bieden.

Er is een bovenste BioCell Foam™ laag, die gebruik maakt van open celtechnologie en doordrenkt is met bamboe. Kortom, dit maakt de matras supercomfortabel en helpt de lichaamstemperatuur te reguleren, samen met de bamboehoes. Uw matras zal u ideaal comfort bieden omdat alle lagen samenwerken. Je zult de beste nachtrust hebben, want ik voelde mezelf wegzakken in de bovenste laag, maar opgevangen door de volgende laag om mijn hele lichaam te ondersteunen. Het is als een zachte marshmallow op een stevige koekjesbodem. De droomcombinatie.

Controleer de beweging

Degenen die een bed delen met een zenuwachtige partner ervaart de voordelen van de zevenzone-veerondersteuning, met maar liefst 1500 pocketveren. Het is de laag van de matras die elke beweging isoleert terwijl uw lichaam ondersteund blijft. We weten hoe vervelend het is als je probeert te slapen en de persoon naast je blijft bewegen - dan is maakt je wakker. Hier nemen de veren het heft in handen, zodat je niet meer wakker wordt van constante bewegingen. Je hoeft je partner niet meer uit bed te schoppen om op de bank te gaan slapen.

Toen ik het uitprobeerde, merkte ik dat het matras zich snel naar mijn lichaam vormde. Daarom is de enige beweging waar de drukpunten zich bevinden, dus tenzij u of uw partner het hele matras in beslag neemt, is er geen reden voor u om bewegingsoverdracht te voelen.

Houd het koel en allergievrij

onze recensent slaapt op panda's hybride matras

Zeg maar dag tegen nachtelijke allergieën.

Als iemand met hooikoorts weet ik maar al te goed hoe allergieën kunnen ontstaan als ik probeer te slapen! Gelukkig is de hele matras van nature hypoallergeen dankzij de bamboe. De afritsbare hoes van de matras is gemakkelijk schoon te houden, hij kan gewoon in de was (en je kunt ook zonder hoes op de matras slapen, terwijl je wacht tot hij droog is!) Bamboe kan verzachtend zijn voor verschillende aandoeningen die vaak geïrriteerd raken door andere stoffen voor beddengoed - ik vond het erg zacht en zacht voor de huid.

Afgezien van allergieën - we hadden het even over oververhitting en toen we met Panda spraken, waren we onder de indruk dat de koelmatras een uitstekend ademend vermogen heeft en iedereen koel houdt. Hierdoor is het zelfs perfect voor mensen die gevoelig zijn voor warmte, zoals vrouwen die in de menopauze zitten. Het is zeldzaam om een beddengoedmerk te vinden dat zich hierop richt, maar het is zeker welkom. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over nachtelijk zweten en het 's nachts te warm hebben.

Levering met een glimlach

panda-hybride-matras-levering

Bestel, leun achterover en ontspan.

Ik heb een snelle levering ervaren en toen het eenmaal verzonden was, werd ik bij elke stap op de hoogte gehouden. Als je bij Panda London bestelt, wordt hun 'witte handschoen' matrassenbezorgservice standaard geleverd, zonder extra kosten. Dus leg je voeten omhoog, neem een kopje thee en blader door je Facebook terwijl zij al het zware werk doen - dat is precies wat ik deed. Ze brengen het matras gratis naar de kamer van je keuze (meestal de slaapkamer...), dus ik hoefde geen vinger uit te steken om het de trap op te krijgen. Wat het nog beter maakt, zijn de andere gratis opties die ze kunnen aanbieden.

De opties zijn onder andere:

Gekozen-dag levering - Zoek uit welke dag jou het beste uitkomt en zij zullen leveren.

Room-van-keuze levering - een specifieke kamer van het huis waar je het nodig hebt, zullen ze het daar voor je neerzetten.

Verwijdering van oude matrassen - Als je matras ruimte inneemt en je nog geen tijd hebt gehad om hem weg te gooien, zorgt Panda ervoor dat hij op verantwoorde wijze wordt gerecycled.

Zelfs nadat je je matras hebt uitgepakt, kunnen ze alle verpakking meenemen om je slaapkamer netjes te houden zodat hij klaar is om in te slapen. Ik hoefde verder niets te doen. Gewoon het bed opmaken en verder werken voor de rest van de dag. Alles wat ze aanbieden is gratis om jou en het milieu te helpen, terwijl andere merken wel geld vragen voor deze diensten.

Milieuvriendelijke bronnen en meer

Panda maakt het grotere bedrijven steeds moeilijker met hun kernwaarden (en we weten dat het geen warmte is die van hun matrassen komt). Ze hebben een milieuvriendelijk matras ontwikkeld, samen met hun andere bekroonde slaapproducten. Nu is het aan de rest van de industrie om hun eco-credentials te evenaren.

Wist je dat Britten elk jaar meer dan 7 miljoen gebruikte matrassen weggooien?

Een van de kernwaarden van Panda London is milieuvriendelijkheid en het maken van hun bamboematras was een onderdeel van hun inzet voor een betere wereld - vooral omdat het duurzaam is geproduceerd. Hoewel hun matrassen gemaakt zijn om lang mee te gaan (in tegenstelling tot andere die maar een paar jaar meegaan), hebben ze een Circle of Life-programma voor als het tijd is dat je Panda matras met pensioen gaat. Panda organiseert een gratis inzameling en recycleert alle materialen om er iets nieuws van te maken. Dit is zo'n innovatief idee om de productiekringloop te sluiten. Het is beter voor het milieu, beter voor jou en beter voor Panda.

Conclusie

Pak je dekbed (voorbereid met Panda's prachtige dekbedovertrek, natuurlijk). Gooi je favoriete twee kussens erop... En voila, je bed is klaar om op geslapen te worden. De matras kan een paar uur nodig hebben om uit te zetten en je zult een lichte gasontwikkeling ervaren - wat volkomen normaal is! Je kunt het echter de hele nacht laten luchten en er de volgende dag in springen. Geloof ons, met het Panda Hybride Bamboe Matras ben je helemaal klaar voor eindeloze nachten vol luxe slaap vol bamboe.

Deze pagina is gemaakt in samenwerking met Panda London.

Zeg het voort

Opmerkingen (1)

Alan 19/05/2024

Bedankt!
Ik dacht er al een tijdje over om deze aan te schaffen, maar toen gebruikte ik jullie kortingscode en bespaarde ik meer dan £200!


Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands