Koptekst hamburger open
Logo zoeken

De beste paasdeals waarvan je kunt profiteren in 2023

Het is lente! En dat betekent beter weer (hopelijk), lamsgebraad, paaseieren en paasaanbiedingen. Dus om je de moeite te besparen om van winkel naar winkel te gaan op zoek naar de beste paasaanbiedingen, hebben we ze allemaal voor je verzameld.

Hoewel paascadeaus meestal neerkomen op paaseieren en af en toe een paashaas, kun je je leven omgooien door te profiteren van de enorme uitverkoop. Per slot van rekening brengen we een derde van ons leven slapend door en goed beddengoed kan ervoor zorgen dat die periode zalig aanvoelt! Hier zijn alle aanbiedingen voor beddengoed voor Pasen waarvan je moet profiteren nu ze nog geldig zijn.

De beste aanbiedingen om van rugpijn af te komen

Wat is het nut van beter weer als uit bed komen al een uitdaging voelt? Maar maak je geen zorgen, deze producten zorgen ervoor dat Paaszondag Paaszondag wordt! Hier is alles wat we hebben gevonden.

Silentnight - Stevig 1000 Pocket Orthopedisch Matras

Hoewel we allemaal houden van het idee van een zacht matras dat je van alle kanten omhelst, zijn ze niet altijd het beste als het gaat om rugpijn. Die titel gaat met een gerust hart naar orthopedische matrassen!
Dit matras van Silentnight heeft 1000 individuele pocketveren die uw gewicht volledig ondersteunen en uw wervelkolom recht houden. Maar dat het matras stevig is, betekent niet dat het niet ook comfortabel is! Dankzij de zachte gebreide hoes en de vulling van Eco Comfort Fibre ligt u heerlijk comfortabel. En laten we niet vergeten dat je hem nu ook nog eens veel goedkoper kunt krijgen dan een week geleden!
Productafbeelding van Silentnight Firm 1000 Pocket Orthopedisch Matras

Mis de korting niet

Emma Slapen - Premium Topper

Als het kopen van een compleet nieuw matras een beetje buiten je budget valt, maar je toch van die vervelende rugpijn af wilt, dan is de Emma Premium Topper iets voor jou!

Het mooie van een goede matras topper is dat je het matras waar je van houdt kunt houden, maar het ook een stuk beter kunt maken. En als je matras een beetje oud is, is de kans groot dat het je rug niet de ondersteuning geeft die het nodig heeft! Dat is waar de Emma Premium Topper van pas komt.

Met een diepte van 9 cm geeft het je matras een goede ondersteuning. Bovendien heeft het opmerkelijke temperatuurregulerende eigenschappen en is er zelfs grafiet in verwerkt. Bovendien kun je met deze paasaanbieding een echt topproduct krijgen zonder dat je daarvoor per se een topprijs betaalt!

Productafbeelding van Emma Premium Topper

Mis de korting niet

Kudd.ly - Het droomkussen

Als het om rugpijn gaat, geven we allemaal snel de matras de schuld. Een goed kussen is echter net zo belangrijk!

Wat The Dream Pillow de ideale aankoop maakt om de paasvakantie pijnvrij door te komen, is de vulling. In tegenstelling tot de meeste traditionele hoofdkussens, is The Dream Pillow gevuld met versnipperd traagschuim! Je krijgt dus niet alleen de zachtheid en het comfort van gewoon traagschuim, maar je kunt ook de grootte van het kussen aanpassen aan jouw wensen.

Bovendien is het kussen zeer luchtdoorlatend, zowel dankzij de vulling als de katoenen hoes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je onder het zweet wakker wordt. En als je nu op de link klikt, kun je dit dromerige kussen kopen voor slechts een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Productafbeelding van Droomkussen

Mis de korting niet

De beste deals voor koppels

Als Valentijnsdag niet volgens plan verliep, maak dan dit paasweekend het verschil goed! Met deze producten tover je zeker een glimlach op het gezicht van je partner en bespaar je ook nog wat geld. Dit is wat we hebben gevonden.

Habitat - Austen tweepersoons Ottomaanse bedombouw

Een goed bedframe kan een merkbaar verschil maken. Het kan de juiste ondersteuning bieden voor je matras, een einde maken aan het gepiep tijdens de nacht en er ook nog eens prachtig uitzien.

Je krijgt echter een extra voordeel met dit bedframe, want het is ook een Ottoman! Dit betekent dat je je kamer gemakkelijk kunt opruimen en al je winterspullen onder je bed kunt opbergen. En dan hebben we het nog niet eens over het elegante hoofdeinde dat je kamer esthetisch kan verfraaien. Bekijk het dus zeker nu de paasaanbieding nog geldig is!

Productafbeelding van Habitat Austen tweepersoons bedombouw - Grijs

Mis de korting niet

Terry's Stoffen - Lyla dekbedovertrekset

Als je je shopping spree tam wilt houden en tijdens de paasvakantie maar een paar dingen wilt kopen om je slaapkamer op te knappen, dan is deze beddenset perfect voor jou!

Deze beddelenset heeft een eenvoudig maar elegant koraalontwerp en bestaat uit een dekbedovertrek en een of meer kussenslopen die je kamer nog gedistingeerder kunnen maken. Al het beddengoed is gemaakt van puur katoen, dus je ziet er koninklijk uit en voelt je ook koninklijk! En hoewel de prijs niet hoog was, is het altijd de moeite waard om een paar pond te besparen.



Mis de korting niet

Kudd.ly - Hoodie Deken

Hoewel het niet voor iedereen is weggelegd, is het dragen van bijpassende outfits voor sommige koppels de hoogste vorm van binding. En als jullie het ook leuk vinden om samen films te kijken, dan zijn deze hoodie dekens perfect voor jullie!

Met een one-size-fits-all model en een teddyfleece buitenkant is het een uitdaging om je niet comfortabel te voelen in een van deze hoodies. En aangezien je tijdens de paasuitverkoop twee hoodies voor de prijs van één kunt krijgen, lijkt het de perfecte aankoop voor bijna elk stel. En dan hebben we het nog niet eens over de 30 dagen geld-terug-garantie voor het geval je toch niet verliefd wordt op deze donzige hoodies.



Mis de korting niet

De beste paasaanbiedingen met de grootste besparingen

Als je een kick krijgt van honderden euro's besparen, dan hebben we een speciale collectie paasaanbiedingen speciaal voor jou! Hier zijn alle eersteklas producten die je voor een belachelijk lage prijs kunt krijgen.

Simba - Hybrid® Pro matras

Als je zoveel mogelijk geld wilt besparen tijdens het shoppen in de luxe-afdeling, moet je bij Simba zijn! Ze verlagen hun prijzen immers met maar liefst 55%.

De Simba matrassenlijn is een van de beste. Ze gebruiken eersteklas materialen en technologieën en bieden een eersteklas behandeling. Normaal gesproken lijken hun prijzen echter te hoog. Daarom is het belangrijk om de Simba Hybrid Pro matras te kopen nu het nog kan!

Van hun innovatieve Simbatex-schuim dat je van alle kanten omhelst tot de twee speciale Aerocoil-veringslagen die structuur en ondersteuning toevoegen, het is gemakkelijk een van de beste in de business. Bovendien krijg je er een gratis matrasbeschermer bij en kun je kiezen voor hun dekbed- en kussenbundel, ook tegen een lagere prijs.



Mis de korting niet

Emma Sleep - Premium Matras

Nog een titaan in de wereld van premium matrassen - het Emma Premium Matras. Maar net als de Simba Hybrid Pro kun je deze nu krijgen voor een immens lagere prijs!

Met zijn zorgvuldig vervaardigde 6-laagse ontwerp doet deze matras zowat alles wat een topmatras kan doen. Het biedt een mooie mix van comfort en ondersteuning, heeft temperatuurregulerende eigenschappen en zorgt ervoor dat je gewrichten de hele nacht ondersteund worden.

Bovendien is het de moeite waard om te vermelden dat dit matras een blijvertje is! Er zit immers 10 jaar garantie op, wat betekent dat je nog vele kerstavonden lang goed zult slapen.

Productafbeelding van Emma Premium Matras

Mis de korting niet

Meubeldorp - The Lounge Co.Bronwyn 3-zitsbank

Een nieuwe bank kan je woonkamer compleet veranderen. En met deze paasdeal kun je dat doen zonder de bank te breken!

Met aanpasbare kleuren, twee verschillende soorten vulling en een structurele garantie van 20 jaar is deze bank gemaakt om perfect bij je te passen en nog jaren mee te gaan. De standaardprijs is echter misschien een beetje te hoog voor sommige mensen.

Dus zolang de paasaanbieding nog geldig is, ga je naar The Furniture Village om een van deze geweldige banken te kopen en honderden euro's te besparen.



Mis de korting niet

Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands