Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

Emma vs Simba: Onze Matrasvergelijking met voor- en nadelen

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

een uitgelichte afbeelding van emma vs simba vergelijking

20 mei 2024 15 min gelezen

Emma Hybride matras of Simba Hybride matras - welke is beter? Ze zijn allebei ontegenzeggelijk geweldig, maar als je wilt weten welke beter bij jouw behoeften past, dan hebben we misschien wel een antwoord voor je. Kijk bij Emma vs Simba vergelijking.

Vergelijking Emma vs Simba is eindelijk hier, aangezien dit zeer populaire merken zijn! Beide zijn bekende namen in de sector, met verschillende fantastische matrassen in hun catalogus, maar twee van hen lijken zich het meest te onderscheiden van de massa - Emma Hybride en Simba Hybride.

Emma Hybrid is een bekroond matras en het is al een paar jaar een van de favoriete matrassen in het Verenigd Koninkrijk. Hybride matrassen zijn vaak het populairst, maar deze lijkt er echt bovenuit te steken, om een heleboel goede redenen die we zo dadelijk zullen bespreken.

Simba Hybrid is nog een hybride matrasHet is het instapmodel hybride uit de Hybrid-serie van Simba Sleep. Het is ook een van de populairste matrassen in het Verenigd Koninkrijk en wordt algemeen beschouwd als een van de beste hybride matrassen in het middensegment.

Met zoveel lof zou het makkelijk zijn om ze allebei aan te bevelen, maar zoals we allemaal weten zal niet iedereen ze perfect vinden. Daarover gesproken, hebben we besloten om deze twee te vergelijkenen kijk welke er als beste uit de bus komt.

Dus, zonder verder oponthoud, laten we beginnen met onze vergelijking - Simba vs Emma.

Vergelijkingstabel Emma Hybrid VS Simba Hybrid

Matras

Emma Hybride 

Simba Hybride

Type

Hybride

Hybride

Hoogte 

25 cm

25 cm

Aantal lagen

4

5

Stevigheid 

7

6.5

Ondersteuning 

8

9

Goed voor 

Rug- en zijslapers

Alle slaaphoudingen

Temperatuurregeling

7

7.5

Bewegingsisolatie 

10

9

Omslag

99% polyester, 1% elastaan

100% polyester

Algemeen comfort

Comfort is misschien wel de moeilijkste eigenschap om te kwantificeren en te vergelijken, omdat niet iedereen hetzelfde comfortabel vindt. Echter, Sommige van deze matrassen van hoge kwaliteit zijn gewoon objectief comfortabel, wat het geval is voor deze twee.

Emma Hybrid is een publiekslieveling omdat De meeste slapers geven de voorkeur aan het zachte comfort van traagschuim naast de ondersteuning van microspiralen. Zien hoe Emma Hybrid is geschikt voor zij- en rugslaperskunnen we gerust zeggen dat zij Emma Hybrid iets comfortabeler vinden. En als je de Basis met 3 zones en de ondersteuning op maat die de Hybrid biedt, is het moeilijk om iets tegen dit matras in te brengen.

een afbeelding van een koppel dat geniet van het comfort van het Emma Hybrid matras

Simba Hybrideis daarentegen iets zachter, maar nog steeds een comfortabele matras. Het is niet veel zachter, want Simba Hybrid is ook 90% traagschuim. Hoewel hij zachter is, krijg je toch wat meer steun en stevigheid rond de heupen. Dat maakt het een beetje meer een allround speler, want ook maagslapers kunnen hier van genieten. Ook hier wordt de hele matras ondersteund door een meerzonige onderlaag, Dus zijslapers en rugslapers zullen hier ook comfort in vinden.

een afbeelding van simba hybride matras

We zijn geneigd om Dit is een gelijkspel omdat ze allebei opmerkelijk comfortabel zijn. Maar omdat Simba Hybrid een beetje meer afgerond is, geven we het een licht voordeel.

Negen en een half op tien voor Simba en een dikke negen voor Emma Hybrid.

Ondersteuning

Mensen denken vaak dat traagschuim draait om comfort en zachtheid en ze zien vaak de ondersteunende kant over het hoofd. Wij zijn echter niet de meeste mensen.

Emma Hybrid is dankzij de HRX traagschuimbodem een van de meest ondersteunende traagschuim/ pocketveringmatrassen op de markt.. We hebben het al gehad over de driezoneondersteuning, dus je weet al dat deze veel comfort biedt rond de drukpunten en kernzones, maar wat we nog niet hebben vermeld, is dat HRX-schuim schuim met een hoge dichtheid is, of tot 2.000 stalen microrollen, Je kunt dus veel ondersteuning verwachten van dit Emma matras.

een afbeelding van de lagen van de emma hybride matras

Simba Hybrid matras wordt ook geleverd met een gezoneerde ondersteuningslaagHet is dus veilig om aan te nemen dat het op hetzelfde niveau ligt als Emma Hybrid. Simba Hybrid matras wordt ook geleverd met tot 2.500 2,5 cm hoge titanium pocketveren. Die super-duurzame en super-responsieve veren en de gezoneerde basis geven hem een lichte voorsprong op Emma, vooral rond de heupen, waardoor Simba de voorkeur geniet van buikslapers.

een afbeelding van de lagen van de simba hybride matras

Ook, Emma worstelt een beetje met ondersteuning rond de randen, wat verrassend is gezien de gelijkenis met het bekroonde Emma Original matras.

Kortom, een acht op tien voor Emma, maar een sterke negen voor het Hybrid Simba matras.

Temperatuurregeling

Emma matrassen staan niet echt bekend als de meest ademende, maar wat kun je verwachten van een bijna volledig schuimmatras? Maar in vergelijking met andere vergelijkbare matrassen, Emma Hybrid is eigenlijk heel ademend. Dit komt door de laag Airgocell-schuim. Deze laag met open poriën is ontworpen om warmte en vocht af te voeren en af te voeren in de lucht, in plaats van het naar je terug te sturen. Natuurlijk kun je maar weinig verwachten van traagschuim, Dus als de zomers echt te warm worden, kun je overwegen om een verkoelende topper toe te voegen.

een afbeelding van een inwendige structuur van een Emma hybride matras

Simba Hybrid matras is ook grotendeels gemaakt van schuim, maar dankzij hun opencellig schuim genaamd Simbatex en de 25 mm hoge veren - het regelt de temperatuur behoorlijk goed. De Simbatex-laag is niet alleen opencellig, maar is ook doordrenkt met grafiet, wat enorm helpt. De met grafiet doordrenkte laag absorbeert alle extra warmte en laat deze vervolgens gewoon ontsnappen onder de microspiralen.

Opnieuw wint Simba Hybrid matras. Maar met een kleine marge.

Zeven en een half voor Simba en een zeven voor Emma.

Algehele stabiliteit

Stabiliteit is een andere factor die vaak over het hoofd wordt gezien als we het over matrassen hebben - maar niet vandaag. Om de algehele stabiliteit te beoordelen, kijken we naar responsiviteit, bewegingsisolatie en randondersteuning.

De Emma Hybrid matras blinkt uit in twee van de drie. Aangezien het een hybride matras is, Emma Hybrid is zo responsief als het maar kan. Het biedt net genoeg veerkracht zodat je nooit het gevoel hebt dat je "opgesloten" ligt. Wat bewegingsisolatie betreft, denken we echt dat het niet veel beter wordt dan dit. Je kunt een glas water aan de ene kant van het bed zetten, een halter naar de andere kant gooien en geen druppel morsen. Zo goed is het. Hoe dan ook, randondersteuning ontbreekt bij Emma Hybrid. Het is niet dat het niet goed is, maar het kan zeker beter.

Emma hybride matrasspiralen

Simba Hybrid doet al deze dingen echter perfect - of in ieder geval zo goed als perfect. Je krijgt iets meer veerkracht dan met Emma, dankzij de titanium Aerocoilsmaar wat interessant is, is dat de extra veerkracht niet ten koste gaat van de isolatie van de bewegingsoverbrenging. Simba matras. En dankzij de rand-tot-rand-laag, De ondersteuning rond de randen is onberispelijk.

Een afbeelding van de uitlijning van het lichaam van een simba hybride matras.

Over het geheel genomen zouden we zeggen dat Emma Hybrid een heel klein beetje beter is in het isoleren van bewegingen dan Simba, maar gezien de gemiddelde randondersteuning, moeten we Simba nog een rondje geven.

Een perfecte tien voor Simba en anderhalve acht voor Emma.

Structuur

Wat de structuur betreft, lijken deze matrassen erg op elkaar. Ze worden echter door verschillende matrasmerken gemaakt, dus er zullen zeker verschillen zijn tussen de twee.

Emma Hybrid begint met een koudschuimbasis genaamd HRX-schuim. Het is een basis met drie zones, speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden, verbeteren de uitlijning van de wervelkolom en verbeteren de gewichtsverdeling en drukverlichting. Het is een soortgelijke basis als die gebruikt wordt in hun beroemde traagschuimmatras - Emma Original.

Bovenop de koudschuimbasis vinden we een laag van drukverlagend visco-elastisch traagschuim. Zoals je waarschijnlijk al aan de naam kunt zien, is deze laag ontworpen om druk te verlichten en bewegingsoverdracht te verminderen.

De volgende, we hebben tot 2.000 stalen microrollen. Deze spoelen helpen verschillende dingen te verbeteren: comfort, contouren, drukverlichting, luchtstroom en algehele stabiliteit.

Tot slot hebben we bovenop een comfort/ademend laagje met de naam Airgocell traagschuim. De Airgocell-technologie is een van Emma's meest trotse innovaties. Het is contourvormend, drukverlagend, temperatuurregulerend en bewegingsisolerend - allemaal tegelijk.

een afbeelding van de hybride matrasconstructie van emma

De Simba matras heeft ook een ondersteunende schuimlaag, maar in tegenstelling tot Emma's matras... deze heeft vijf unieke zones. Deze is iets steviger onder de heupen, waardoor hij geschikt is voor alle slaaphoudingen, wat gebruikelijk is voor Simba-matrassen.

Bovenop de basis vinden we een rand-tot-rand ondersteuning traagschuimlaagDit zorgt ervoor dat de veren overal in de matras gelijkmatig ondersteund worden, maar ook dat de ondersteuning aan de randen niet ontbreekt.

Bovenop de rand-tot-rand steunlaag liggen 25 mm hoge titanium Aerocoil-veren, en bovenop de veren vinden we de vierde en laatste laag van Simba Hybrid, de Simbatex, temperatuurregulerende laag met open celgrafiet.

een afbeelding van de bouw van een simba hybride matras

Maten

Beide zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten, maar zoals je zo meteen zult zien, hebben we hier een duidelijke winnaar.

Zowel Emma Hybrid als Simba Hybrid zijn verkrijgbaar in alle Britse standaardmaten:

Simba gaat echter nog een stapje verder met de volgende maatopties:

Wat betreft de diepte van deze twee, beide zijn 25 cm hoog, wat algemeen wordt beschouwd als de perfecte matrasdiepte. Dus of je nu een eenpersoons- of een superkingsize matras koopt, de matrasdiepte blijft hetzelfde.

De enige uitzondering is de Kids maat van de Simba Hybrid matras, die 16 cm diep is.

Levering & uitproberen

Ook al komen deze twee matrassen van verschillende bedrijven... leverings-, test- en garantievoorwaarden zijn over de hele linie identiek.

Wanneer je je nieuwe vacuümverpakte matras bestelt, of het nu een Emma matras of een Simba matras is, kun je het binnen één tot drie werkdagen verwachten. Dit geldt natuurlijk alleen voor het vasteland van Groot-Brittannië.

Wat ook geldt voor het vasteland van Groot-Brittannië is de gratis bezorging. Voor beide matrassen gelden geen leverings- en verzendkosten.

De proefperiode voor deze beide matrassen is ook hetzelfde. 200 nachten. Je krijgt meer dan zes maanden de tijd voor elk van deze producten en als ze je niet bevallen, kun je ze terugsturen voor een volledig gratis terugbetaling.

Tot slot krijg je voor beide een garantie van 10 jaar.

Wat zijn de 7 belangrijkste verschillen tussen Emma Hybrid en Simba Hybrid?

Nu we de Emma Hybrid en Simba Hybrid matrassen hebben vergeleken, gaan we de belangrijkste verschillen tussen deze twee matrassen benadrukken. Als je deze verschillen begrijpt, kun je gemakkelijk bepalen welke van de twee voor jou een betere optie is.

1. Simba is zachter terwijl Emma meer stevigheid biedt

Een van de moeilijkste verschillen tussen deze twee is de stevigheid.

Er is ongeveer een 5 tot 10% verschil in stevigheid tussen deze twee, waarbij Emma Hybrid de stevigste van het stel is. Dit kleine verschil in stevigheid tussen deze twee is eigenlijk heel uniek. Hoewel Emma iets steviger is, is Simba eigenlijk beter geschikt voor alle slaaphoudingen dankzij de anders afgestemde, gezoneerde ondersteuning.

een afbeelding van simba springs technology

Dankzij dat beetje extra algemene stevigheid wordt Emma Hybrid hoger gewaardeerd wat betreft het gewicht dat het kan dragen. Emma is bestand tegen 130 kg per persoon, terwijl Simba 114 kg kan dragen.Slapers met een zwaar gewicht zullen dus meer de voorkeur geven aan de Emma.

2. Emma is gericht op zij- en rugslapers, terwijl Simba meer comfort biedt aan voorslapers.

De meeste mensen zouden waarschijnlijk verkeerd raden welk matras ze moeten kiezen als ze alleen naar de hardheid zouden kijken. Dat toont echter aan dat de hardheid niet de belangrijkste bepalende factor is bij het kiezen van een matras.

Over het algemeen, Emma Hybrid is een perfect matras voor zij- en rugslapers. Het is een medium-harde hybride matras en dus precies wat zij- en rugslapers nodig hebben. Het biedt comfort, drukverlichting en genoeg ruimte voor uw heupen en schouders om in de matras weg te zakken, je ruggengraat perfect uitgelijnd houden de hele nacht door. Als je een meer allround matras van Emma wilt, kies dan voor een Emma Premium matras.

Simba Hybrid is daarentegen iets waar buikslapers ook van kunnen genieten. Voor de duidelijkheid: Emma Hybrid is niet oncomfortabel voor buikslapers - Simba is gewoon beter. Door een beetje extra stevigheid rond de kernzonesDe Simba Hybrid biedt stevige ondersteuning onder de heupen, waardoor buikslapers een goede nachtrust kunnen hebben.

Dit zijn echter allebei "zachte" matrassen voor zware slapers die liever op hun buik slapen, dus houd daar rekening mee. 

3. Simba biedt betere koeling dan Emma

Zoals we al besproken hebben, is een ander verschil tussen de twee de temperatuurregeling. Het verschil is niet zo duidelijk als het zou zijn als we een van deze matrassen zouden vergelijken met een volledig schuimmatras, maar het is er wel.

Ook al hebben ze allebei meerdere lagen traagschuim, waaronder een basis van high-definition schuim, oSlechts één daarvan heeft een met grafiet ingevulde schuimlaag die een aanzienlijk verschil maakt in verkoeling en ademend vermogen.

een illustratie van de koelcapaciteiten van de hybride matras van Simba.

Simba staat bekend om zijn opmerkelijke passieve en actieve koeltechnologieënen hoewel we bij deze Simba Stratos geen actieve koeltechnologie zien, doet Simbatex meer dan zijn best om alles koel en luchtig te houden.

Als we heel eerlijk zijn, zijn ze allebei meer dan geschikt voor de Britse zomer. Aangezien de temperatuur zelden boven de 30 graden Celsius uitkomt, zal geen van deze twee je problemen geven om te slapen.

Dat gezegd hebbende, Simba Hybrid houdt de boel iets beter koeliets om in gedachten te houden als je ergens woont waar het wat zonniger is. 

4. Emma heeft een schuimrubberen basis met drie zones, terwijl Simba een basis met vijf zones heeft.

Beide zijn matrassen van goede kwaliteit, dus wat betekent dit kleine verschil in basis voor de gemiddelde klant? Nou, eigenlijk heel veel.

A Een gezoneerde bodem kan een wereld van verschil maken voor een matras, Daarom zie je vaak dat traagschuimmatrassen experimenteren met hun onderste steunlagen. In dit geval hebben we twee schuimbodems met hoge definitie en dichtheid.

Structureel zijn ze echter waarschijnlijk vergelijkbaar, ze zijn verschillend ingedeeld. Zoals we al hebben gezegd, zit het verschil tussen deze twee in de mate van ondersteuning rond de heupen, maar heeft dit verschil nog invloed op iets anders?

een afbeelding van simba hybride matras 5 lagen opbouw

Nou, Een matrasbodem van schuim absorbeert energie, bewegingsenergie, Dit zorgt ervoor dat er niet veel beweging wordt overgebracht. Het biedt ook een betere contourvorming en drukontlasting. En omdat ze allebei vrij sterk zijn in deze categorieën, zou je denken dat zonering geen verschil maakt op die gebieden - maar dat doet het wel.

Terwijl je bijvoorbeeld meer steun rond de heupen krijgt met Simba, krijg je meer druk en pijnverlichting met Emma, omdat de zone-uitsnijdingen anders zijn gedaan.

5. Simba matras werkt goed met alle bedbodems, terwijl Emma wat moeite heeft met een lattenbodem

We hebben het al gehad over de structuur van deze twee, en hoewel ze redelijk op elkaar lijken, Emma Hybrid wordt een beetje zacht bij gebruik op een lattenbodem, wat niet het geval is bij Simba's hybride.

Natuurlijk zal elk matras, of het nu een nieuw of een oud matras is, iets anders aanvoelen als het op een lattenbodem ligt, maar bij Emma Hybrid is het verschil te groot.

Het is natuurlijk niet hemel en aarde, maar van alle matrassen die we ooit hebben getest en beoordeeld, lijkt het verschil met Emma Hybrid het duidelijkst.

a-kant-van-emma-hybride-matras

Het meest opvallende verschil als je deze op een lattenbodem plaatst, is dat hij 10-15% zachter wordt. Op dat punt wordt frontaal slapen een beetje oncomfortabel voor de meeste mannen. Kinderen, tieners en de meeste vrouwen kunnen zich waarschijnlijk wel redden, maar als je meer dan 65-70 kilo weegt, verwacht dan dat je heupen een stuk dieper wegzakken dan normaal, wat kan resulteren in pijn in je onderrug.

Gewoonlijk, Emma Hybrid is briljant in het verlichten van pijn in de onderrug, dus je kunt je voorstellen dat dit voor sommigen een probleem kan zijn.

6. Emma matras heeft een afneembare hoes, terwijl de Simba dat niet heeft.

Een ander verschil tussen de twee zit hem in de hoezen.

Emma Hybrid wordt geleverd met een afneembare, machinewasbare hoes, wat te verwachten is van een topkwaliteit matras uit het middensegment. Simba Hybrid daarentegen niet.

Het slaapoppervlak van Simba Hybrid is een 100% polyester, niet-verwijderbare hoes, alleen afwasbaar met een vochtige doek en een stofzuiger.

Voor velen is dat een groot nadeel, want velen houden hun matras liever schoon en allergeenvrij.

Gelukkig, beide hoezen zijn hypoallergeenMaar dat betekent niet dat we niet graag ons Simba Hybrid matras hadden gestript en de hoes op 40 graden in de wasmachine hadden gegooid, en dat is precies wat je kunt doen met de hoes van Emma Hybrid. 

7. Simba biedt iets meer duurzaamheid dan Emma

Het uiteindelijke verschil tussen de twee zal misschien niet lang duidelijk zijn, aangezien het allebei uitstekende matrassen zijn.

Zoals we al eerder hebben gezegd, voor beide geldt een garantie van 10 jaaren dat is ongeveer hoe lang deze matrassen meegaan met de juiste verzorging en onderhoud. Simba Sleep heeft echter een reputatie opgebouwd voor de productie van ongelooflijk duurzame matrassen, en dat is ook het geval met hun Hybrid.

een beeld van familie geniet van het hoge niveau van duurzaamheid van de emma hybride matras

We kunnen niet echt exacte getallen noemen, omdat de levensduur en duurzaamheid van een matras van veel factoren afhangt, maar als je deze twee op de een of andere manier naast elkaar zou kunnen leggen en ze jarenlang op precies dezelfde manier zou kunnen gebruiken, zouden we verwachten dat Simba Hybrid langer meegaat dan Emma Hybrid. 

Voordelen en nadelen van Emma Hybride

a-familie-genieten-van-emma-hybride-matras

Laten we nu eens kijken naar een kort overzicht van alle voor- en nadelen van de Emma Hybrid matras.

Voordelen

Een pictogram van een stevig en ondersteunend oppervlak dat ondersteuning en stevigheid aangeeft
Zeer comfortabel en ondersteunend
Een pictogram dat perpetuum mobile ballen voorstelt die een lage bewegingsoverdracht aangeven
Uitstekende bewegingsisolatie
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Levensduur en duurzaamheid.

Nadelen

Een pictogram dat negatieve opwarmingseigenschappen weergeeft
Problemen met oververhitting
Een pictogram dat een niet-stevig en ondersteunend oppervlak voorstelt
Verliest wat stevigheid en ondersteuning op een lattenbodem.

Voordelen en nadelen van Simba Hybrid

een afbeelding van simba hybride matras bedekt met een deken

Laten we nu eens kijken naar een kort overzicht van alle voor- en nadelen van de Simba Hybrid matras.

Voordelen

eenzijdig-pro
Goed afgerond matras
Een pictogram dat perpetuum mobile ballen voorstelt die een lage bewegingsoverdracht aangeven
Uitstekende bewegingsisolatie en responsiviteit
Een pictogram met kettingschakels dat duurzaamheid aangeeft
Uitstekende duurzaamheid en lange levensduur.

Nadelen

Een pictogram dat het product afbeeldt kan te zacht zijn
Te zacht voor zwaarlijvige slapers
Een pictogram dat een niet-verwijderbare hoes voorstelt
Niet-verwijderbare hoes
Een pictogram dat negatieve opwarmingseigenschappen weergeeft
Kleine problemen met oververhitting.

Emma Hybrid is het meest geschikt voor...

Als je zij- of rugligging je favoriete slaappositie is, dan is Emma Hybrid echt iets voor jou. Maar dat is niet het enige dat telt.

Emma Hybrid is ook een goede keuze voor mensen met rug- of gewrichtspijn. Met dit niveau van pijn- en drukverlichting is het moeilijk om deze slaapzak niet aan te bevelen aan een pijnlijke slaper.

Wat dat betreft is Emma Hybrid het meest geschikt voor...

Simba Hybrid is het meest geschikt voor...

Simba Hybrid is een iets steviger matras dan Emma Hybrid en daarom een betere optie voor buikslapers. Natuurlijk is de Hybrid een goed afgerond matras, dus tenzij je vrij zwaar bent, maakt je slaapvoorkeur niet echt uit met deze - het zal hoe dan ook goed zijn.

Wat dat betreft is Simba Hybrid het meest geschikt voor...

Veelgestelde vragen over Emma Hybride vs Simba Hybride

Nu we klaar zijn met het vergelijken van deze twee - laten we een paar veelgestelde vragen beantwoorden.

Wat is steviger: Emma Hybrid of Simba Hybrid?

Emma Hybrid is een iets steviger medium-firm matras van de twee.

Wat is duurzamer: Emma Hybrid of Simba Hybrid?

Hoewel ze allebei erg duurzaam zijn en lang meegaan, is Simba Hybrid iets duurzamer.

Hebben Emma Hybrid en Simba Hybrid afneembare hoezen?

Nee. Alleen de Emma Hybrid heeft een afneembare, machinewasbare, vochtafvoerende hoes.

Hoe was ik Emma Hybrid en Simba Hybrid op de juiste manier?

Simba Hybrid kan gestofzuigd worden en plaatselijk gereinigd, terwijl je de hoes van Emma Hybrid kunt verwijderen en in de wasmachine kunt wassen op 40°C.

Komen Emma Hybrid en Simba Hybrid bij mij aan de deur gerold?

Dit zijn allebei bed-in-a-box matrassen. Daarom worden ze allebei vacuüm geseald en opgerold geleverd.

Zijn Emma Hybrid en Simba Hybrid geschikt voor zijslapers?

Ja. Elk van deze matrassen is geweldig voor zijslapers.

Moeten voorslapers en rugslapers kiezen voor de Emma Hybrid of Simba Hybrid matrassen?

Rugslapers kunnen een van deze twee kiezen, terwijl voorslapers iets beter af zijn met de Simba Hybrid.

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Meer Matras Artikelen

Aanbevolen afbeelding voor 5 redenen om een gerecycled matras te nemen
20 mei 2024

5 redenen om een gerecycled matras te kopen

En stortplaatsen onder controle houden is essentieel als je milieuvriendelijk wilt zijn. Immers, als een stortplaats eenmaal vol is, zal het...
Aanbevolen afbeelding voor Simba Hybrid Essential Matrassen Review
19 mei 2024

Simba Hybrid Essential Matras Overzicht

Het is bestempeld als een medium stevig matras, waar ik het mee eens ben, maar het is wel steviger. Maar...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands