Koptekst hamburger open
Logo zoeken

Spring naar

Momenteel aan het bekijken:

10 Bedden voor kleine kamers die niet te veel ruimte innemen

TSA-beoordelaar Connie Hack

Geschreven door Connie

Slaap Adviseur

een pictogram dat een testmethode voor producten voorstelt

Hoe we testen

Ons testproces

een uitgelichte afbeelding van bedden voor kleine kamer

19 mei 2024 1 min lezen

Een bed in een kleine kamer plaatsen kan lastig zijn, maar met deze ruimtebesparende bedden merk je niet eens dat je kamer klein is! Laten we eens kijken naar een aantal bedden voor kleine kamers die ruimte besparen.

Niet iedereen heeft de luxe van een grote slaapkamer. Sommigen van ons zijn aangewezen op ruimtebesparende oplossingen om onze kleine slaapkamers zo gezellig mogelijk te maken. Daarom hebben we besloten om je 10 bedden voor kleine kamers voor te stellen die niet te veel ruimte innemen.

Wat we ook gaan doen, is je een aantal goede tips geven waarmee je je kleine ruimte omtoveren tot een heerlijke, comfortabele slaapkamer - Of we het nu hebben over een kinderkamer, grote slaapkamer of logeerkamer.

Laten we dus geen tijd meer verspillen en meteen beginnen met deze tien ruimtebesparende meubels en een aantal aanvullende tips.

Bedden & Bunks met verend matras

een afbeelding van Strictly Beds & Bunks met verend matras

Stapelbedden zijn een perfecte oplossing voor een kleine kinderkamer, omdat je de extra ruimte kunt gebruiken voor iets anders - zoals een bureau of een kast. Dit stapelbed, gemaakt van het beste Scandinavische grenen, past door zijn natuurlijke uitstraling in vrijwel elke slaapkamer. Met twee ladders die naar elk stapelbed leiden, zullen je kinderen niet alleen niet meer vechten om het bovenste stapelbed, maar zullen ze ook een beetje bewegen. En oh, hadden we al gezegd dat je het ook kunt krijgen met een open spiraalmatras?

Direct Furniture Suppliers 4ft witte voetenbank

een beeld van Direct Furniture Suppliers 4ft witte voetenbank

Als je wat extra opbergruimte nodig hebt, kun je terecht bij dit voetenbankbed. Koop dit mooie voetenbankbed in wit, zwart of bruin, en met of zonder matras, en plaats het tegen de muur van je slaapkamer. Op die manier heb je meer dan genoeg bewegingsruimte en het opbergmeubel in het bed is een geweldige oplossing voor je opbergproblemen. Bewaar je beddengoed, dekbedden, dekens of zelfs kleding in je bed en maak je nooit meer zorgen over een kast die niet in je slaapkamer past. Het eigentijdse ontwerp past in vrijwel elke slaapkamer.

Silentnight Hatfield Memory Foam 2 Lades Divan

Een afbeelding van Silentnight Hatfield Memory Foam 2 Lades Divan.

Dit strakke divanbed is de remedie voor kleine ruimtes. Dit ruimtebesparende bed met een traagschuimmatras van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. Als je geen manier kunt vinden om dit matras bij je slaapkamer te laten passen, dan weten we het ook niet meer. Weet je wat nog meer indrukwekkend is aan deze matras? Je kunt het krijgen met twee of vier lades, geen lades, een minilade, als een half voetenbankje of als een volledig voetenbankje en nog veel meer. Eerlijk gezegd is een bed als dit een absolute redder in nood voor een kleine kamer. Zet het in een grote slaapkamer, kinderkamer of zelfs een kleine logeerkamer - het past perfect in elke kamer.

Silentnight Mirapocket Latex 1400 2-lades Divan Bed

Een afbeelding van Silentnight Mirapocket Latex 1400 2-lades Divan Bed

Een majestueus bed met een latex matras zoals deze is een perfect bed voor een moderne, kleine slaapkamer. Het neemt niet veel ruimte in beslag en past perfect bij elke inrichting. Stel je voor dat dit bed naast het raam staat, uitkijkend over de stad vanuit je kleine flat. Idyllisch, niet? Net als onze vorige keuze heeft ook deze veel verschillende opbergmogelijkheden, dus maak je geen zorgen, je hoeft niet na te denken over het plaatsen van een kast in de slaapkamer. Ook hier kun je weer kiezen uit 24 kleuren, maar als je ons advies wilt, ga dan voor Midnight. Die is gewoon zo mooi!

Buxton Grenen Houten Bedombouw

een beeld van Buxton grenen houten gastenbed frame

Dit ruimtebesparende vurenhouten wonder is een lits-jumeaux bed in de vorm van een eenpersoonsbed. Twee bedden in één. Zoiets. Opgevouwen neemt dit bed (bijna) minder vloerruimte in beslag dan een murphy bed, maar als je het onderste gedeelte eruit trekt, heb je een mooi bed waar je met z'n tweeën comfortabel op kunt slapen. Dit is een geweldig alternatief voor een uitschuifbaar bed of een slaapbank, hoewel deze niet in een woonkamer past. Deze is meer geschikt voor een kleine kamer en onhandige ruimtes waar een bed als deze goed van pas kan komen.

Arctic grijs houten laagslaper bedframe met 4 lades

een afbeelding van Arctic Grey Houten Laagslaper 4 Lades Opbergbedframe

Dit bed is een absolute koning als het gaat om kleine ruimtebesparende opbergbedden. Een perfect bed om naast een muur te zetten en al die extra vloerruimte te hebben die je anders zou hebben verspild. De ruimte eronder is een virtuele kast. Vier grote lades en een kast? Wauw. Eerlijk gezegd passen er waarschijnlijk niet zoveel spullen in een queensize bed met voetenbank. Verkrijgbaar in grijs en wit, voelt dit bed alsof het in een moderne kamer thuishoort, maar met geweldig beddengoed - we zien dit bed in veel kamers.

Orion Wit Houten Opberg Stapelbed

Afbeelding van Orion Wit Houten Opbergstapelbed

Kinderkamers over de hele wereld huilen om dit hoogslaper. Dit is een stapelbed met ingebouwde opbergruimte - wat heb je nog meer nodig? Ontworpen om naast een muur te passen, zal dit bed zoveel mogelijk ruimte besparen, zodat je kleine boefjes extra ruimte hebben om te spelen en te rommelen. Ze kunnen hun speelgoed in een ingebouwde lade stoppen en hun boeken op de opbergplanken laten staan als ze niet spelen of studeren. Combineer dit met een leuk bureau en een donzig tapijt en je hebt een volledig uitgeruste kinderslaapkamer.

Jay-Be Jubilee vouwbed met matras

Afbeelding van Jay-Be Jubilee Opklapbed met matras

Dit bed is zo klein dat het onder een platformbed past. Ideaal om op te bergen - dit bed kun je dubbelvouwen om ruimte te besparen. Je kunt het achter een kast schuiven, onder het bed zetten of gewoon in de hoek van de logeerkamer zetten en uitklappen als ze klaar zijn om te gaan slapen. Er zit ook een matras bij. Maak je geen zorgen over het opbergen van de matras als je het metalen frame opvouwt - bewaar hem er gewoon in.

Captains Witte Houten Gastenbed

een beeld van Captains White Houten Gastenbed

Als je echt weinig opbergruimte hebt, komt een bed als dit goed van pas. Dit kleine, compacte bedframe heeft heel veel opbergruimte - drie gewone lades en een extra grote. Het houten frame van dit bed maakt het geschikt voor vrijwel elke kleine kamer, of je het nu in wit of grenen koopt. Hoe dan ook, het past bij je inrichting en bespaart ruimte. Maar kijk eens! De bovenste, grotere lade kan ook een bed zijn. Gooi er gewoon een matras in, trek de lade eruit en je hebt twee eenpersoonsbedden in één. Stapelbare bedden op hun best!

Metro Houten Opvouwbaar Futon Bruin Matras

een beeld van Metro Houten Opvouwbaar Futon Bruin Matras

Het is geen slaapbank, maar deze opvouwbare futon kan een geweldige oplossing zijn voor verschillende van je problemen. Zet hem in een logeerkamer of zelfs in de woonkamer - een futon als deze kan een geweldige oplossing zijn als je overdag wat zitruimte nodig hebt, maar later op de avond ook een bed. Qua ruimtebesparing is dit een van de beste bedden, als we het zo mogen noemen, die we zijn tegengekomen. Wat ons betreft zou iedereen deze futon moeten hebben, of ze de extra ruimte nu nodig hebben of niet. En koop hem in Crème en voeg er een accentkussen aan toe - het zal er zo goed uitzien met de natuurlijke dennenhouten romp.

Conclusie

Wat vind jij ervan? Hebben deze tien ruimtebesparende bedden het gevoel dat ze in jouw kleine kamer thuishoren? Wij vinden van wel. Ze zijn in ieder geval een veel betere optie dan een luchtbed dat je elke keer opblaast als er gasten komen.

Een laatste ruimtebesparende tip - zet je bedden altijd naast een muur. Als je een eenpersoonsbed neemt, zet het dan niet midden in je kamer - dat heeft geen zin. Zet het naast een muur en laat wat extra ruimte over voor andere meubels. Afgezien daarvan - leef je uit! We weten zeker dat je het geweldig zult doen!

Opmerkingen (0)

Er zijn nog geen reacties

Aanbevolen lectuur:

Over de auteur

Connie
Als CPD gecertificeerd slaapadviseur weet ik hoe belangrijk slaap is. En als combinatieslaper vond ik het moeilijk om producten te vinden die bij mijn slaapstijl passen. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring met het testen van producten bij The Sleep Advisors, wat betekent dat ik op, met en onder meer dan 500 producten heb geslapen met wisselend succes. Dit komt bovenop de meer dan 2 jaar ervaring als productbeoordelaar voor de tijdschriften Closer, Heat en Grazia, dus ik heb een streng proces. Ik deel graag mijn slaapgetuigenissen met onze lezers en hoor ook graag hun ervaringen.
Verwante berichten

Lees meer over Slaapmeubilair

Uitgelichte afbeelding van Hellend Bed Therapie.
20 mei 2024

Hellend Bed Therapie 101

Schuin slapen of slapen onder een hoek wordt verondersteld heel heilzaam te zijn. De essentie is dat je je bovenlichaam een paar graden omhoog...
Uitgelichte afbeelding van houten bedframe gids 101.
20 mei 2024

Houten Bedframe 101

Een houten bedframe is elk bedframe dat gemaakt is van hout of gelamineerd hout. Hout wordt onderverdeeld in hardhout en zachthout. Hardhout is bijvoorbeeld...
Mis het niet!
Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...
[instagram-feed feed=1]
Knop Sluiten

Mis het niet!

Ontvang de nieuwste recensies, speciale aanbiedingen, nieuwe releases en meer...

Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor onze mailinglijsten.
Bekijk onze privacybeleid.

Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

nl_NLNederlands